Zidane-nak nem kell, így a Bayern lecsaphat a mellőzött madridi sztrárra

Sukupčák Marián

Több, mint egy átigazolási pletyka? Zinedine Zidane azt mondja, hogy annyira elégedetlen a Real Madrid egyik válogatott játékosával, hogy a szezon végén el kívánja adni. A Bayern lehet a vevő?

München / Madrid - Igazi nevén, Francisco Román Alarcón Suárez, nagyon kevés futball rajongó ismeri őt, bár rendszeresen láthattuk a Real Madrid középpályáján 2013 óta. De Isco már nem jut sok játéklehetőséghez a tizenkétszeres Bajnokok Ligája győztesnél, ami a középpályán létrejött hatalmas konkurenciának köszönhető.

A spanyol média szerint a 25-szörös válogatott játékos távozhat a szezon végén, 2022-ig tartó szerződése ellenére is, hiszen edzője, Zinedine Zidane nem elégedett a teljesítményével. Tudtuk meg többek között az AS-től, és az El Chiringuito tévéműsorából.

Meg kell azonban jegyezni, hogy Zidane madridi jövője rendkívül bizonytalan, a Királyi Gárda jelenleg csak a kiábrándító negyedik helyen van a ligában. De ha Zidane marad, Isco elhagyja a klubot. Az AS pedig a spanyol játékos öt lehetséges új munkaadóját is bemutatja: állítólag a Manchester City mellett az Arsenal, a Liverpool, a Juventus és a Bayern is érdeklődik.

Isco: kilépési záradék több mint 700 millió euró

Isco és a bajorok - ez reális lenne? A Sport Bild szerint a múltban már érdeklődtek, még a Malagától. Azonban a Rekordbajnok a középpályára most szélsőt keres - és ez nem Isco. A 700 millió eurós kivásárlási ár egyébként is irreális, de 80 millió euró alatt a Real Madrid biztosan nem hagyja elmenni.

Isco piaci értéke a transzfermarkt.de szerint 75 millió euró, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo (120 millió euró) valamint Toni Kroos (80 millió euró) mellett a klub negyedik legértékesebb játékosa.

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48358/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?