Blogolj!

Müller: ez egy pimasz gól volt

Az FC Bayern folytatta győztes sorozatát, méltó módon legyőzte a Schalke csapatát. 2-1-es győzelmet aratott a szombat esti találkozón, annak ellenére, hogy Jupp Heynckes hiányzott egy influenzás megbetegedés miatt.

"Azt hiszem, Jupp Heynckes volt a leginkább elkötelezett szurkoló a TV előtt ",

- mondta Peter Hermann asszisztens edző, aki helyettesítette őt a mérkőzésen.

Thomas Müller is nyilatkozott góljárol a mérkőzés után.

Reakciók 

Peter Hermann: "Azt hiszem, Jupp Heynckes volt a leginkább elkötelezett szurkoló a TV előtt. Azt írta nekem, hogy mindenképp hívjam fel a mérkőzés után.

„Gratulálok a győzelemhez”,

- mondta.

Igazán kemény meccs volt, a Schalke nagyon jól nyomott, mindig éberek voltak. Gratulálunk a csapathoz, az elmúlt néhány hónapban végzett munkájuk nagyon jó, jó irányba haladnak."

Thomas Müller: "Az edzőnk azt fogja mondani, hogy szemtelenül belőttem. Be akartam adni. A csípőm egészségtelen pozicióban volt, de végül a sarokba ment. A kapus gyakran gondolkozik az ilyen szituációkban, de nem volt időm ezt látni, így gólt szereztem. Valójában nagy szerencsém volt.”

Domenico Tedesco (az FC Schalke 04 edzője): "Nagyszabású terveink voltak, robosztusak akartunk lenni a magas és erős védők ellen. Birtokolni akartuk a labdát. Jó munkát végeztünk. A csapat nagyon jól játszott, bátrak voltak és nem csak védekeztek. A Bayern jó döntéseket hozott és helyzeteket alakítottak ki a leleményességüknek köszönhetően.”

Leon Goretzka (FC Schalke 04): "A szurkolóknak egy élvezetes játékot mutattunk, és megpróbáltunk szembeszállni az árral. A Bayern nincs hozzászokva ahhoz, hogy loholjon a labda után. Ez volt a tervünk és megpróbáltuk kihasználni. Egy kicsit fáj, hogy nem tudtuk megjutalmazni magunkat és a szurkolóinkat egy győzelemmel.”

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48382/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?