Lewandowskit nem érdeklik a Real Madriddal kapcsolatos pletykák

Levente Molnár

Robert Lewandowskit már sokadjára boronálják össze a Real Madriddal, de most a lengyel végleg pontot tett a pletykák végére.

A bajorok 29 éves gólvágóját ismét szóba hozták a királyi gárdával. Mivel a Real francia csatára, Karim Benzema csak 2 bajnoki góllal büszkélkedhet és a sérülések sem kerülik el, ezért Madridban állandó napirendi ponton van egy új csatár leigazolása. A jelöltek listájának elején pedig többek között Robert Lewandowski is ott van.

Robert az elmúlt két Bundesliga szezonban egyaránt elérte a 30 gólos álomhatárt, de korábban szó érte a ház elejét a kevés, hazai körülmények között szerzett gólok száma miatt. A Bayern most januárban pont Lewandowski tehermentesítése miatt igazolta le a Hoffenheimtől Sandro Wagnert, aki ezidáig minden frontot egybe véve 25 találatot jegyez.

A madridiak állítólag nem tettek le Lewa megszerzéséről -ahogyan az Inter csapatkapitányának, Mauro Icardinak a megszerzéséről sem -de Lewandowski már többször is egyértelművé tette, hogy nem szeretné elhagyni a bajor fővárost.

Lewa egy csütörtöki interjún elmondta:

"Már ismerős nekem ez a helyzet. Minden évben hallom ezeket a spekulációkat. Egyáltalán nem érdekelnek ezek a pletykák. A továbbiakban nincs mit mondanom. Nem is értem, tudomásom szerint egyszer sem történt megkeresés se felém, se az ügynököm felé."

Forrás: https://fcbayern.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48350/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?