Lewandowski: 30 gól a cél a bajnokságban! - És a Real Madrid?

Kun Béla

A Bayern sajtótájékoztatóján Robert Lewandowski volt az egyik résztvevő. A lengyel világklasszis beszélt a jelenlegi céljairól, a Bundesligáról és a Real Madriddal kapcsolatos pletykákról.

"Ebben a pillantban az a célom, hogy szezon végére a 30 gólt megszerezzem. Ha van egy célod, akkor sokkal motiváltabb vagy!"

- nyilatkozta a csatár.

"Valószínűleg, meglesz a hármas az elején, de meglátjuk. A csapat az elsőszámú, s csak ezután következik, amit személyesen elérhetek."

- folytatta. Jelenleg 18 gólja van a lengyel támadónak, így még elegendő ideje van, hogy elérje ismét, harmadjára egymás után, a 30 gólt egy-egy idényben!

A Bundesligában tetemes előnye van a bajor gárdának:

"Ezt a szituációt 3 éve ismerjük már, hogy márciusban tetemes előnyünk van. De nagyon fontos, hogy motiváltak maradjunk. A Bajnokok Ligájában főleg. Minden meccsen 100%-ot kell nyújtsunk."

- fejtette ki a csatár. De ha esetleg a Bundesligában változna a helyzet ők felkészültek:

"Minden szezonban történhet valami. Ha a végéig küzdenünk kell, akkor a végéig küzdünk, ha pedig 5 fordulóval a vége előtt bajnokok vagyunk, akkor inkább ezt választjuk."

A következő ellenfél a Schalke lesz: ahol egy rekordot is beállíthat Lewandowski. Ugyanis Heynckes az 1972/73-as szezonban a Gladbachban  Heynckes a szezon első 11 hazai meccsén legalább egy gólt lőtt, ezzel ő a csúcstartó. Most pedig Lewa 10 meccsnél jár.

"Hallottam róla, hogy 10-szer egymás után már betaláltam az Allianz Arénában. Remélem, hogy a tréner nem lesz féltékeny, s enged az elejétöl fogva játszani, hogy gólokat szerezhessek, de azt gondolom, hogy a tréner szorít nekem. Ha beállítom a rekordot, mindkettőnknek jó kedve lesz."

- mosolygott a 9-es. S, hogy mit vár a Schalke ellen?

"A Schalke jó formában van. Nem lesz egyszerű mérkőzés számunkra."

-értékelte. A 72 éves trénerrel is jó kapcsolatban van:

"Gyakran beszélek Jupp Heynckessel, sokat tud nekem segíteni. Mindig jó tanácsokkal lát el, ő egy szuper tréner, s örülök, hogy együtt dolgozhatok vele."

- osztotta meg véleményét Lewandowski. Az, hogy a Real Madriddal összehozzák nem újdonság számára:

"Tényleg nagyon jól ismerem a szituációt, mert ilyen pletykákat minden évben hallok. Ezek a híresztelések nem érdekelnek engem. S nem is szeretnék mit hozzáfűzni, mert minden évben ez megy."

- tette hozzá. Tehát a 29 éves támadó nagyon koncentrált, és magabiztos! Hajrá!!!

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48337/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,robert lewandowski
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?