Jupp Heynckes: a csapat folyamatosan fejlődik

Bogdányi Norbert

Jupp beszél a Schalkéról, a bl-ről, a rotációról és Goretzka-ról.

Heynckes a Schalkéról: „Részletesen tanulmányoztam a Schalke játékát. Hisz láthattuk őket a kupában. Remekül játszanak, taktikailag rugalmasak. Külön tetszik a mentalitásuk. Jó munkát végeznek. Nehéz feladat vár ránk holnap.”

Goretzkáról: „Nem először történik meg a Bundesligában, hogy egy játékos eligazol. Nehezíti a helyzetet, hogy sokáig sérült volt. Nem hiszem, hogy szerdán a legjobb teljesítményét tudta nyújtani. Úgy gondolom, hogy nagyon jól kezeli a kritikát. Nem ismerem személyesen. De ránézésre úgy gondolom, hogy korához képest nagyon érett.”

A rotációról: „Pontos elképzeléseim vannak arról, hogy hogyan fogunk játszani az elkövetkező hetekben. Apróságokon múlik. Először meg kell találni a legszilárdabb csapatot, ami a nehéz meccseken kezd. Nálunk akárki bekerülhet ebbe a csapatba, nagyon minimálisak a különbségek.”

A csapatról: „Manuel Neuer az egyetlen játékos, aki sérülés miatt nincs a keretben. Thiagoval még óvatos vagyok. Még átgondolom, hogy a Wolfsburg ellen játszhat-e. De nagyon jól edz. Örülök neki, hogy egy ilyen játékost visszakaptunk. Jelenleg mindenki egészséges. Az elkövetkező hónapokban mindenkire szükség lesz.

A motivációról: „Nem szükséges magamat motiválnom. Lelkiismeretesen végzem a munkámat. A Paderborni meccs is ezt bizonyítja. A célunk, hogy bajnokok legyünk. Amikor átvettem a csapatot, öt pont hátrányunk volt. A kupában és a BL - ben is eredményesek szeretnénk lenni.„

Tedescoról: „Nem ismerjük egymást, hisz még nem játszottunk egymás ellen. Már korábban mondtam, hogy a Bundesligában rengeteg tehetséges edző van. Jól dolgozik a Schalkéval. Ez látszik a csapatata játékán. Nagyon szimpatikus ember.

A Bajnokok Ligájáról: „Úgy gondolom, hogy Katar óta folyamatos fejlődésen megy keresztül a csapat. nagyon jól dolgoztunk. Olvastam olyanokat, hogy a keddi egy edzőmeccs volt. Ezt én teljesen másképp gondolom. Keményen megdolgoztunk azért a teljesítményért. Ez nem magától értetődő. A csapat nagyon motivált. Néhány játékos még nem is nyert Bajnokok Ligáját, nagyon nagy a cél.”

A Bundeligáról: A bajnokság mindig is attraktív volt. A Bayernt nem szabad kritizálni, azért mert ekkora előnye van. Hisz voltak időszakok, amikor a Dortmund kétszer is bajnok lett.

Lewandowski rekordjáról: „A mostani játékosgeneráció nem tudja, hogy milyen volt akkor játszani. Ilyen adatok nem voltak akkoriban. Az újságírók találékonyak. Most épp feltűnt nekik, hogy nekem van egy ilyen rekordom. Régen ebben nem volt semmi különleges. Robert végig a pályán lesz nem cserélem le, kivéve persze ha rosszul játszik.”

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48332/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?