Blogolj!

A Bayern München legendája meglátogatja az Indiai ifjúsági kupát

Amikor az Army Public School megszerezte az FC Bayern Ifjúsági kupa címet, egy különleges személy jelen volt. Bixente Lizarazu, a Bayern München legendás balhátvédje és a klub dicsőségek csarnokának tagja figyelte, hogy a fiatalok lenyűgöző játékot mutattak és egy 4-1-es győzelmet arattak a mumbaii Campion School fölött.

Az Army Public School, egy bengaluru-i intézmény, ami Indiát képviseli az FC Bayern Ifjúsági Kupa világbajnokságán.

Lizarazu ezt mondja az eseményről:

"Nagyszerű hétvége volt a gyerekekkel és öröm volt látni ilyen képzett fiatal tehetségeket. Az FC Bayern és az Adidas az FC Bayern Ifjúsági Kupa révén remek lehetőséget biztosítanak a szegényebb családból származó labdarúgóknak Indiában, és inspirálják a fiatalokat, hogy vegyenek részt a sportban."

Sean Van Wyk, az Adidas India marketing igazgatója hozzátette:

"Az FC Bayern Ifjúsági Kupa India az Adidas egyik kulcsfontosságú kezdeményezése az alulról jövő labdarúgók segítésére és a futball hagyományainak ápolására Indiában."

Az Ifjúsági Kupa egy példa a Bayern növekvő jelenlétére a virágzó ázsiai piacon. A futball manapság egyre inkább népszerű az ázsiai országokban is. Miközben Kína érthetően továbbra is a nagy európai klubok árnyékában áll, mint például a Bayern, India saját maga is fejlődhet. Olyan kezdeményezésekkel, mint például az Ifjúsági Kupa, a bajorok továbbra is kísérletet tesznek a nagy helyi sport, a cricket hagyományaival telített piacon.

Az FC Bayern Ifjúsági Kupa döntőjét a müncheni Allianz Arena-ban rendezik 2018 májusában.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48181/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: legendás játékosok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?