Heynckes: szenzációs teljesítményt nyújtottunk

Bogdányi Norbert

Egy tiszta és végül is teljesen sima 6:0-ás győzelemnek köszönhetően az FC Bayern bejutott a Német Kupa elődöntőjébe. A meccs utáni nyilatkozatok.

Jupp Heynckes: „Természetesen elégedettek vagyunk. A nehéz talajviszonyok ellenére sikerült jó kombinációkat csinálni, amik szép gólokat eredményeztek. A Paderborn egy jó csapat, a második ligában a helyük.”

Joshua Kimmich: „Hatalmas gratuláció a Paderbornnak, nagyon bátran játszottak. Ők is megpróbáltak focizni. A talaj miatt nehéz volt tartani a labdát. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat nagyon jól játszott.”

Steffan Baumgart (Paderborn edzője) : „Sok jó pillanatunk volt, de ennyi nem elég. A helyzeteket ki kell használni, és nem szabad ennyit hibázni a védekezésben. A Bayern könnyedén ki tudja használni az ilyen helyzeteket. Figyelemre méltó, hogy milyen határozottan kihasználják a hibákat. Mindent megpróbáltunk, de egyszerűen sokkal erősebb volt az ellenfél. Tanulnunk kell az ilyen meccsekből.”

Christian Strohdiek ( a Paderborn kapitánya): „Szomorú vagyok az eredmény miatt. Elterveztük, hogy a heti munkánk eredményét, a Bayern ellen is megmutatjuk. Úgy gondolom, hogy egész jól sikerült. Néhány gólt meg is érdemeltünk. Ha ilyen sokat hibázol, a Bayern kihasználja.”

Sebastian Schonlau(Paderborn): „6:0 egy kicsit sok. Négy is elég lett volna. A Bayern minden túlereje ellenére meg szerettük volna mutatni, hogy mit tudunk. Nem ok nélkül vagyunk elsők, tovább szerettünk volna jutni. De azzal nem lehet mit csinálni, hogy ilyen jó a Bayern”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48213/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: Német kupa,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?