A Bayern Christian Pulisic-ot szemelte ki Robbery pótlására?

Az amerikai már többször megvillantotta tehetségét a Bundesligában. A Sport Bild szerint a Bayern München lehet az egyik klub, aki ajánlatot tehet a Borussia Dortmund fiatal tehetségéért, Christian Pulisic-ért. A jelentés szerint a Bayern vetélytársai a Barcelona és a Liverpool lehet a tehetséges amerikai megszerzéséért folytatott harcban, akit az elmúlt két évben a Bundesliga egyik legveszélyesebb szélsőjeként tartanak számon.

A Sport Bild nem említi hogy a bajorok eddig komolyan érdeklődtek volna, de Pulisic a következő generáció egyik tagja, amely felválthatja a Robbery duót, akik még nem hosszabbítottak a következő szezonra. Pulisic gyorsasága, technikai képessége és csapatjátékos hozzáállása megfelelhet a Bayern játékstílusának és a topszélsőkkel szemben támasztott elvárásoknak. Ha a bajor klub ajánlatot tesz Pulisic-ért, akkor a Bayernnek komoly ajánlatra van szüksége ahhoz, hogy meggyőzze őt, tekintettel arra, hogy tavaly nyáron a PennLive.com-on ezt nyilatkozta a Bayernhez való esetleges átigazolásáról:

"Nem, nem tudnám megtenni ezt, nem mondhatom, de nah."

Pulisic, aki a Premier League-ben nevelkedett - és a Manchester United-rajongója - azt is elmondta a PennLive-nak, hogy fiatalkori klubhűsége nem fogja befolyásolni, mi a legjobb a jövőjére nézve:

"Úgy értem, kiskoromban mindig a Premier League-ben akartam játszani, de most, hogy a Bundesligában vagyok, nem tervezek távozni, mert ez az amit csinálni akarok. Nagyon boldog vagyok itt, és csak sodródok az árral, ami jó nekem."

Novemberben, a Dortmund elleni 3-1-es győzelmet követően, a Bayern legendája, Lothar Matthäus úgy beszélt Pulisic-ról az ESPN-nek, mint aki tökéletesen alkalmas arra, hogy a közeljövőben viselje a Bayern vörös mezét.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/48148/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,dortmund
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?