Blogolj!

Heynckes: összeségében elégedett vagyok, habár…

Bogdányi Norbert

Az FC Bayern München 5.2-re legyőzte a Hoffenheimot. Sandro Wagner is betalált. A müncheniek még aludtak az elején, de végül öt gólt lőttek. A megérdemelt győzelmet egy kimagasló második félidőnek köszönhetik.

Sandro Wagner…

… az első góljáról: „Sokat jelent nekem. Ez az otthonom. Korábban én is a szurkolók között álltam a lelátón. Örülök neki, hogy sikerült.”

… arról, hogy melyik testrészével ért a labdához: „Lehet, hogy a legnemesebb részem is benne volt.”

… a szerepéről: „Az edző tudja, hogy mindig készen állok. Jönnek majd az angol hetek. Már mondta az edző, hogy akkor lesz majd olyan alkalom, hogy az egész meccset végigjátszom.

… a Hoffenheim jó kezdéséről: „Jó csapatuk van és egy jó edzőjük. Nyílvánvaló volt, hogy nehéz dolgunk lesz. De jobb minőségű csapatunk van.”

… Heynckesről és Nagelsmannról: „Nagelsmann tehetséges edző, aki ígéretes jövő előtt áll. Heynckes már sok címet nyert és hatalmas karrierje van.”

Kevin Vogt (Hoffenheim): „Csalódott vagyok és elégedetlen. Elkerülhetőek lettek volna a bekapott gólok.”

Jerome Boateng: „Az elején még aludtunk, nem voltunk elég agresszívak és pontosak. Hamar 2:0-ás hátrányba kerültünk. Ezután nyugodtak maradtunk és megérdemelten nyertünk. Mindenképp vissza szerettünk volna jönni és meg is tettük.

A góljáról: „ Csak Heynckes alatt sikerült betalálnom. Folyamatosan gyakoroljuk a rögzített szituációkat. Most sikerült odaérnem fejjel.”

Jupp Heynckes: „A nézők számára nagyszerű meccs volt. Nem úgy kezdtünk, ahogyan szoktunk. Nagyon jó volt az ellenfél. Az első félidőben nem voltunk elég határozottak a középpályán. Összességében elégedett vagyok, habár leginkább azokat a meccseket szeretem ahol nem kapuk gólt.”

Nagelsmann: „Nagyon jók voltunk az első félidőben, aztán túl nagy nyomást gyakorolt ránk a Bayern. A rögzített szituációknál túl könnyen megvertek minket. Megérdemelték a győzelmet.”

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47818/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?