Blogolj!

A Bayern 16-18 éves tehetségekre vadászik külföldön is!

Gulyás Gábor Sr.

A cikkben bemutatjuk azokat a külföldről vásárolt ígéretes fiatalokat, akik a remény szerint a jövő Bayernjébenlehetnek nemzetközi sztárokká. Van köztük koreai, luxemburgi, holland, svéd és amerikai is!

Tavaly nyáron, az utánpótlás-központ megnyitása előtt a kampusz és utánpótlás vezető Jochen Sauer azt mondta: a jövőben külföldön is körül fogunk nézni és nemzetközivé tesszük a csapatot. A szavakat tettek követték.

Nyáron már leigazolták a dél-koreai Yeong Woojeongot (18, Incheon United), a luxemburgi Ryan Johanssont (FC Metz) és a 17 éves hollandot, Joshua Zirkzeet (Feyenord Rotterdam), akiket ősszel Alex Timos Andersson követett (17, Helsingborg). Bár a csúcstehetséges svéd játékos csak a következő nyártól fog a Bayernben játszani.

Hamarosan a 16 éves, amerikai Taylor Booth is a Bayern utánpótlását fogja erősíteni (Salt Lake City), jelentette a Washington Post. A középpályás átigazolását, aki dinamikus “tizenhatostól-tizenhatosig", azaz box-to-box játékosként játszik, és a hatos vagy a nyolcas posztján is bevethető a következő hetekben véglegesítik. A játékos és a klub már megegyeztek, csak a FIFA előírásaira kell tekintettel lenni, ami a játékengedélyt illeti.

“Még az eddigieknél is korábban kell a jó játékosokat a játékosbörzén felfedeznünk"

– mondta a minap Karl-Heinz Rummenigge. Az egyesület mostantól ezt is megpróbálja teljesíteni – most éppen a nemzetközi piacon.

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47768/pics/lead_800x600.jpeg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?