Blogolj!

Heynckes a Hoffenheimi mérkőzés előtt

Bogdányi Norbert

Heynckes egy jól felkészült ellenféllel számol- „de mi is jól fel vagyunk készülve. Javi Martíneznek gyomorproblémái vannak, ezért nincs a keretben. Mats Hummels számára még egy hétre szükség van.

Heynckes számára nem fontos, hogy a sok volt Hoffenheimi a keretben legyen.

„A játékosok számára természetesen fontos, hiszen szeretnének a volt csapatuk ellen játszani. Számomra mindez csak a rotálásról szól. A legfontosabb, hogy megnyerjük a meccset, minden egyebet figyelmen kívül hagyok.”

Heynckes Nagelsmann karrierjéről: „Pozitívnak találom, hogy segédedző is volt, és így az eddigi rövid pályafutása során is, mindent alaposan elsajátíthatott.”

Az edzői munka szélsőségeiről: 34 évesen vettem át a Borrussia Mönchengladbachot. Bejutottunk az Európa kupa döntőjébe, újjáépítettem a csapatot, amiért sok elismerést kaptam. De mindig is realista maradtam. Mindig voltak hullámvölgyek.

Az őt övező tiszteletről – egykori kollégák hirtelen magázni akarták – „természetesen nem hagytam”

Unalmas a bajnokság? „ Számunkra ez egy sokkal kellemesebb helyzet. Így van lehetőségem, hogy kihasználjam a teljes keretet, pont úgy, mint a 2012/13-as szezonban.

Mit tanulhat tőle Nagelsmann? (nevet) „Nyilvánvaló, hogy Nagelsmann tanulni szeretne. Annak idején én is tapasztaltabb edzőket vettem példaként, és figyelemmel kísértem a munkájukat.”

A bővebb keret, és a minőség egy „luxusprobléma” Megvan a tapasztalatom, hogy ezt kezelni tudjam. Mindenkinek el kell fogadnia, ahogyan a kezdőt felállítom, ebbe nem engedek beleszólást.”

Vidal helyzetéről: „Véleményem szerint Vidal nagyon fontos a csapat számára. Jelenleg jól játszik. Sok tapasztalata van. Kiváló játékosnak tartom. Neki és a klubnak kell eldöntenie, hogy hogyan tovább.”

Holger Borich fitnesz edzőről: „Nem csak egy fitnesz edző, hanem emberileg is kifogástalan. Ez is megnyilvánul abban, hogy a csapat ilyen rövid időn belül stabilizálódott. Nem csak a vezetőedző a felelős a csapat jó teljesítményéért.

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47770/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?