Bayern játékossal erősítene a Werder Bremen

Bogdányi Norbert

Az SV Werder Bremen 19 forduló után a 16. helyen áll és a kiesés ellen küzd, ezért szívesen erősíteni a csapatát még a jelenlegi átigazolási időszakban. A pénzügyi helyzetükre való tekintettel nem igazán tudnak komoly igazolásokat véghezvinni, de egy tehetséges fiatal játékos kikölcsönzésére megvan a lehetőségük.

Sajtóértesülések alapján a Bayern München balhátvédje, Marco Friedl keltette fel az érdeklődésüket.

Miután Max Kruse a Werder egyik legjobb játékosa, új játékosok igazolását szeretné, a Bréma vezetősége is kész eleget tenni ennek a kívánságnak. A Bild szerint abrémaiak Marco Friedl iránt érdeklődnek A 19 éves osztrák játékos balszélen érzi jól magát, de honfitársa David Alaba és Juan Bernat kemény konkurenciát jelent a számára. Hogy továbbra is a legmagasabb színvonalon tudjon fejlődni, a brémaiak szeretnék az U21-es osztrák válogatott játékost kölcsön venni.

A lap értesülései szerint az FCB kész tárgyalni és nem utasítja el egyből az ajánlatot. Friedl is kész Brémába szerződni, bár még soha sem beszélt a lehetséges új klubjának a képviselőivel. A brémaiak számára Friedl balhátvédként és belső védőként is egy alternatíva lenne.

Marco Friedl ettől a szezontól kezdve a Bayern első csapatának a tagja és eddig két tétmérkőzésen játszott, ezalatt a Bajnokok Ligájában végig játszotta az RSC Anderlecht elleni találkozót. A Kirchbichli születésű játékosnak 2021-ig van szerződése a Bayernnel.

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47674/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,marco friedl
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?