Blogolj!

Jupp Heynckes a Chelsea-t és a PSG-t is simán elhajtotta!

Jupp Heynckes elismerte, hogy miután 2013-ban triplázott a Bayernnel, a Chelsea és a PSG is edzői állást kínált neki, ő azonban visszautasította ezeket. Már a 2012/13-as szezon közben tudni lehetett hogy Pep Guardiola fog a továbbiakban dirigálni a bajor csapatnál, így Heynckes az egyik legkeresetteb edzővé vált annak ellenére is, hogy már előre bejelentette a visszavonulását.

A 2012-es Bajnokok Ligája döntő óta nem volt ismeretlen személy Jupp a Chelsea számára, akik már akkor elgondolkodtak a német edző szerződtetésén. Azonban egy interjúban Heynckes elárulta hogy őt nem igazán vonzotta a londoniak kispadja.

"Roman Abramovich meg akart látogatni az otthonomban hogy tárgyaljunk, de én közöltem vele, köszönöm, de jól meg vagyok itt is."

Jupp hasonlóan reagált a PSG megkeresésére is, akiknek a tulaja Nasser Al-Khelaifi egyértelműen a BL serleg elhódítása miatt akarta Heynckest a fedélzeten tudni.

"A PSG tulaja az egész kíséretét, még a szakácsait is el akarta hozni hoznám, de én ebből sem kértem."

A nyugdíjazás azonban nem tartott olyan sokáig, mert a szükség óráján, mikor Uli Hoeness felhívta Juppot, ő kész volt újra leülni a bajorok kispadjára.

Amióta váltotta Ancelottit a csapat élén, a bőrnadrágosok 18 mérkőzésből 17-et megnyertek. A Bayern most egy magabiztos 16 pontos előny tudatában tanyázik a Bundesliga első helyén. A csapat és Heynckes közös jövője egyenlőre még homályos. Habár a bajorok szívesen marasztalnák Juppot, ő nem szeretne tovább edzőként tevékenykedni. Az egyik legnagyobb elennérve a maradásra a honvágya, ugyanis jelenleg egy hotelben lakik, de már szeretne hazaköltözni Mönchengladbach-ba a családjához.

Fordította: Molnár Levente

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47665/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Beszámolók,jupp heynckes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?