Blogolj!

Holland középhátvéd a Bayern célkeresztjében!

Még csak 18 éves, de máris olyan nagy csapatok figyelik a Bayern mellett, mint a Barca és a City. És már az ára is szépen megy felfelé, most éppen 16 millió euró.

Az Ajax védője de Ligt egy potenciális célpont a Bayern számára  Boateng/Hummels pótlására, vagyis Süle mellé. A Bayern ezért folyamatosan figyeli a 18 éves középhátvédet. 

A sokak által "6 az 1-ben"-nek nevezett védőnek elég szép ára van, jelenleg már 16 millió €. Ha azt nézzük, hogy 18 éves és milyen potenciálja van, hihetlen hosszú távra tervezhetne vele a Bayern és megvan benne az opció akár Hummels/Boateng pótlására is.

9 évesen csatlakozott az Ajax Akadémiájához De Ligt, aki már 48-szor lépett pályára az Ajax színeiben, idén két gólt jegyezhetett. De Ligt 2016 októberében debütált a felnőtt csapatban.

Bónuszként már 3 mérkőzést jegyezhet a holland válogatottban is, bár sajnos nem szerepelhet a világbajnokságon hisz nem jutottak ki.

Az AD azt írja, hogy a Barcelona és a Manchester City is figyeli a játkost, aki egyelőre csak a tehetségével képes kommunikálni, hisz csak hollandul tud.

De Ligt akinek jelenleg 2021-ig szól a szerződése az Ajax-szal, ha folytatja fejlődését akkor rohamosan nőhet az értéke főképp ha a Bayern, Barcelona és a Manchester City elkezd versenyezni érte. De ha a pénz fog dönteni akkor nehéz helyzetben lesz a Bayern.

Fordította: Huzina Patrik

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47628/pics/lead_800x600.png
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?