Jupp, a győzelem ellenére, elégedetlen volt!

Bogdányi Norbert

A 4:2-es Werder Bremen elleni győzelemmel a Bayern tovább növelte előnyét a bajnokságban. De az év első hazai győzelme ellenére Jupp Heynckes nem volt teljesen elégedett a csapatata teljesítményével. Nem játszottunk elég határozottan, nehézkesek voltunk - foglalta össze Heynckes.

Jupp Heynckes: „Egy nagyon jó ellenfél ellen játszottunk, bátran támadtak előre és sikerült zavart kelteniük a játékunkban. Nem voltunk elég határozottak, nehézkesen játszottunk. De pont az emel ki minket, hogy az ilyen meccseket is meg tudjuk nyerni. A Bréma nagyon jól játszott, és nem egy olyan csapat képét mutatta, amelyik a kiesés ellen küzd.”

Thomas Müller: „Jól játszott a Bréma, kellett egy kis idő, amíg magunkhoz tértünk. Hosszú volt a hét számunkra. Péntek után csak vasárnap játszottunk. De a csapat mégis mindig képes hozni azt a minimális teljesítményt, ami a győzelemhez szükséges. De van mit átbeszélnünk, mint minden meccs után. Még egész biztosan nem tartunk ott, ahol szeretnénk.”

Florian Kohlfedt (Werder edzője): „Nagyszerű mérkőzés volt sok helyzettel mindkét oldalon. Tisztelet jár a csapatomnak. Bátran szerettünk volna játszani, ami a meccs számos szakaszában sikerült. Nagyon bosszant a vereség, mert úgy gondolom, hogy legalább egy pont mindenképp benne volt a meccsben. De nagyon örülök a teljesítménynek, erre tudunk építkezni.”

Max Kruse (Werder Bremen): „Javarészt jól játszottunk. De a végén csak a pontok számítanak. Ha valaki négy gólt kap, akkor nem csinált mindent jól. A játék alapján többet is ki lehetett volna hozni a meccsből.”

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47536/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?