Blogolj!

Már a télen távozik? Az FC Everton vinné Bernatot

Kun Béla

Az FC Everton a télen a Bayern leendő BL ellenfelétől a Besiktastól igazolt már egy játékost, tán a csapat legjobbját Tosunt. De ez nem jelenti azt, hogy ezzel be is fejezték az átigazolási időszakot. Tán most Juan Bernat következik?

A spanyol 2014-ben érkezett a bajorokhoz. És rögtön a csapat oszlopos tagja lett. De az idő elteltével, valamint a sérülésének köszönhetően egyre kevesebb szerepet kapott a csapatban.

A 24 éves Bernat eddig a szezonban kétszer játszott a csapatban.

Azonban ha a hétszeres spanyol válogatott egészséges, akkor a baloldali védőposzton Alaba mögött szerepel. Legutóbb pedig Jupp Heynckes Rafinhát tette a bal oldali posztra. Azonban a spanyol a középpályán is bevethető, de ott tán még nagyobb a konkurencia.

A Liverpool Echo információi szerint, az FC Everton sokat foglalkozik Juan Bernattal. A liverpooli klub pótlást keres a hosszú ideje sérült Leighton Baines helyére. A tréner Sam Allardyce szerint nincs a csapatban a helyére megfelelő szintű játékos, így marad a transzfer. Cuco Martina eddig nem nyújtott meggyőző teljesítményt, míg Luke Garbutt, a Premier Ligában még nem játszhat.

Az aktuális szerződése Bernatnak 2019 nyaráig szól. Ha a müncheni gárda pénzt akar keresni belőle akkor egy januári eladás optimális lenne. Török médiák szerint a Galatasaray csapata is érdeklődik a 170 cm-es szélső védőért. És Marco Friedl személyében már meg is van a pótlására a megfelelő személy.

Forrás: http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47432/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,juan bernat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?