Blogolj!

Újabb fordulat Goretzka ügyében!

Bogdányi Norbert

Az már biztos, hogy Leon Goretzka és a Bayern München a nyártól összetartoznak. Azonban nem kizárt hogy már a téli szünetben megvásárolják a fiatal tehetséget – úgy tűnik, a Schalke hajlik az üzletre. Aki viszont útjában áll ennek, az, meglepő, de maga a játékos!

Az FC Schalke 04 egy centet sem kap Goretzkáért – mivel a 22 éves középpályás szerződése a nyáron lejár. De nincs kizárva, hogy még most januárban csapatot vált a játékos.

„Ha Karl-Heinz Rummenigge ezzel megkeresne, elbeszélgetnék vele erről.”

- mondta Christian Heidel sokat sejtetően, de azt azért hozzátette:

„Azt kell néznünk ami a Schalke számára a legjobb”

Mégis keresni akar Goretzkán a Schalke?

Valójában persze nem ez rejlik Heidel kijelentése mögött. Arról sem lehet szó, hogy Goretzka hiánya mindenképp negatívan hatna a csapat teljesítményére. Az elmúlt hetek megmutatták, hogy Goretzkát, így vagy úgy, de pótolni tudják. Október óta hétszer kellet a Schalkénak nélkülöznie a játékost, viszont csak a Lipcse ellen veszítettek.

Goretzka álláspontja egyértelmű

Mindezek ellenére egy januári klubváltás valószínűtlen. Attól eltekintve, hogy a Bayernnek lenne pénze kifizetni a kivásárlási árat, Goretzkának is bele kellene egyeznie.

Goretzka pedig egyértelműen kijelentette:

„Most még nem szeretnék elbúcsúzni, mert még tavasszal játszok. Újra be szeretném juttatni a Schalkét a Bajnokok Ligájába. És május 19-én meg szeretném nyerni a kupát."

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47434/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,leon goretzka
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?