Blogolj!

James sértetten távozott Madridból...

Domonkos Altdorfer

A kolumbiai a nyár óta kölcsönjátékos erősíti a Bayernt. Döcögősen indult a szezonja, de aztán egyre jobb és jobb lett. Ma már boldogan nyilatkozik a müncheni csapatban betöltött szerepéről, és egyértelműsítette, hogy nagyon jól érzi magát a bajoroknál. Van azonban, ami még mostanság is bántja Jamest...

Ma már egyáltalán nem kizárt, hogya kétéves kölcsönadási szerződés lejárta után is marad Münchenben. A bajoroknak ugyanis vásárlási opciójuk van, 42 milliós vételárral. Amaradás már csak azért is valószínű, mert a madridi visszatérésre kevés esély van a spanyol „El Chiringuito” csatorna interjúja szerint.

„Szomorú volt a távozásom és kemény. A Real volt mindig is az álmom, de hát a futball már csak ilyen. Az egyik nap még ott vagy, ahol lenni szeretnél, a következőben már nem”

- tekintett vissza a támadó a nyári váltásra. Egyben kritikusan is nyilatkozott:

„Nem tudom elfogadni, hogy azt mondták, rossz volt az edzésmunkám. Sokat edzettem, kétszer annyit is. Mindig is jól akartam játszani. Tiszta a lelkiismeretem, keményen edzettem, és amikor lehetőséget kaptam, a legjobbamat nyújtottam. Olyan dolgokat mondtak, ami nem volt igaz. Nem viselkedtek fair módon, és úgy mondták, hogy az fájt nekem.”

Erről beszélt az edzővel, Zinedine Zidannal és elmondta neki is:

„A számok rendben voltak, de minden edzőnek megvannak a játékosai, amit el kell fogadni. Nem tudom, hogy megvolt-e a kémia köztünk, vagy nem, de minden edzőnek megvan a maga ízlése. Szintén nem tudom, hogy rosszindulatú volt-e. Amikor oda kerültem, jó dolgokat csináltam. De nem használ, ha ezen elmélkedek.”

Forrás: https://www.transfermarkt.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47382/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,james rodriguez,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?