Egy újabb lehetséges Robbéry utód?

A legújabb hírek szerint a Bayern München csapata megfigyelőket küldött Portugáliába, hogy a Sporting Lisszabon fiatal tehetségét, Gelson Martinst alaposabban szemügyre vegyék.

Mindkét Bayern sztár, Arjen Robben és Franck Ribery is karrierje végéhez közeledik, bár mindketten jelezték szerződés hosszabbítási szándékukat. Ha alá is írnak, az szinte biztos, hogy már nem lesznek olyan hatékonyak a pályán, mint korábban.

A Bayernnek mostantól a jövőre kell fókuszálnia. Ennek első lépéseként fontos, hogy megfelelő helyetteseket találjanak az ikonikus Robbery páros helyére. A klub el is kezdte az építkezést, Kingsley Coman személyében Európa egyik legígéretesebb szélsőjét tudhatja soraiban. Serge Gnabry – jelenleg kölcsönben van a Hoffenheim csapatánál – is kész visszatérni Münchenbe a következő szezontól, aki minőségi játékával sok ember figyelmét fel fogja kelteni.

De ez a két játékos önmagában kevés. A klubnak szüksége lesz még legalább egy opcióra szélső poszton, és az O Jogo információi szerint jelenleg a portugál szélső, Gelson Martins játékát is figyelik.

A riport megerősíti, hogy a Bayern megfigyelői jelen volt a legutóbbi mérkőzésen, ahol Martins remek játékkal rukkolt elő és a lisszaboni csapat egyetlen gólját is ő szerezte.

Martins egy brilliáns játékos, villámléptű, rendkívül jól cselez és paszol. A jobblábas játékos a leginkább a jobb szélen érzi jól magát.

És bár Martins egy nagyon tehetséges játékos, mégis egy bizonytalan igazolás lenne a bajor csapatnak. Azzal, hogy Kingsley Comant és Serge Gnabryt is a soraiban tudja, nehéz megmondani, hogy Martins hova férne be a gárdába.

Az viszont valószínű, hogy a Bayern München egy olyan tapasztalt szélsőt keres, akinek érkezése azonnal érezhető a pályán. Martins azonban jelenleg még nem ilyen a játékos.

Fordította: Horváth Dániel

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47380/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?