Blogolj!

Rafinha: örülök a győzelemnek és a jó teljesítményemnek is

Az FC Bayern eheti öt edzése közül az elsőről csak azok hiányoztak akik hosszabb távon sérültek, illetve Mats Hummels, de ő csak egy kis betegség miatt. Visszatért tehát Lewa és Kimmich is. A jobbhátvédet Rafinha helyettesítette, nem is rosszul.

Újra ott volt tehát többek között Robert Lewandowski és a jobbhátvéd Joshua Kimmich, akit a leverkuseni meccsen kisebb hátproblémák miatt nélkülöztek, és akit Rafinha ragyogóan helyettesített.

„Örülök neki, elsősorban a győzelemnek, de a saját jó teljesítményemnek is. Már régóta játszom, tudom milyen ezek ellen a csapatok ellen játszani. Jó meccs volt, de ha hét éve ilyen színvonalon edzel, Ribery, Robben vagy Coman ellen, az jó felkészülés erre.”

– mondta Rafinha. Arra is, hogy mint a legutóbb, Leon Baley-t kikapcsolja a játékból, ahogy arra is, hogy a jövőben, ha Joshua Kimmich újra százszázalékos állapotban lesz, továbbra is játéklehetőséghez jusson, ami Jupp Heynckes alatt többé-kevésbé biztos.

„Nagyon örülök Juppnak, ő nem olyan, mint egy új edző, inkább olyan számunkra, mint egy apa. Nagyon tiszteljük, mindenkivel beszél, mindenkinek megadja a lehetőséget, nagyon korrekt a stábja, Peter Hermann, Hermann Gerland is, mindenki nagyon szereti őket, ezért mennek jól a dolgok.”

– folytatta Rafinha.

Még egy dolog miatt lehet Jupp Heynckesnek gratulálni, pont 100 napja dolgozik újra a Säberner Straßen, és 121 napja lesz posztján, amikor a Bayernnek újra kupameccse lesz. A paderborni negyeddöntő pontos időpontját is kijelölték: kedd, február 6-a, kezdés 18:30-kor.

Fordította: Frey Dóra

Forrás: https://fcbayern.com/fcbayerntv/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47383/pics/lead_800x600.png
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,rafinha
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?