A Bayern Münchennél folytatja a Leverkusen játékosmegfigyelője

Egyes források szerint a Bayer Leverkusen játékosmegfigyelő csapatának vezetője, Laurent Busser megegyezett a német rekordbajnok csapattal hogy náluk folytatja munkáját.

Úgy tűnik hogy a Bayern Münchennél újabb érkező lesz a januári átigazolási időszak alatt, ezúttal viszont nem a pályára érkezik erősítés.A SportBild értesülései szerint a leverkuseni játékosmegfigyelők vezetője, nevezetesen Laurent Busser már meg is állapodott a bajorokkal a váltásról.

Nem mellékes tény hogy a gyógyszergyáriak neki köszönhetik Leon Bailey leigazolását. A fiatal jamaicai szélső eddig szenzációs idényt fut. Erről a müncheniek is megbizonyosodhattak amikor a legutóbbi fordulóban a Leverkusennél vendégeskedett a csapat.

A SportBild továbbá arról is beszámolt hogy mielőtt még közismert játékosokká váltak, Busser javasolta a leverkuseni vezetésnek Kingsley Coman és Ousmane Dembele leigazolását is.

Mindez megalapozza a Bayern azon törekvését hogy minél több fiatal (német) tehetséget szerezzenek meg a jövőben. Bussernél alkalmasabb személyt pedig nem is találhattak volna erre a feladatra.

A Bayernnek azonban további megfigyelőkre is szüksége lesz, mivel a korábbi technikai igazgató és játékosmegfigyelő Michael Reschke a szezon elején elhagyta a klubbot. Reschke volt az, aki olyan tehetségeket csalogatott a bajorokhoz mint Joshua Kimmich, Kingsley Coman és Corentin Tolisso. Ők hárman alkotják a bőrnadrágosok fiatal tehetségeinek táborát kiegészülve Niklas Sülével és a kölcsönben szereplő Serge Gnabry/Renato Sanches párossal.

Laurent Busser megszerzésével a Bayern az elkövetkezendő évekre is bebiztosította a fiatal tehetségek érkezését. A francia szakembernek azonban közel sem lesz könnyű dolga, hiszem meg kell majd oldania Arjen Robben és Franck Ribéry párosának tökéletes pótlását. A bajor klubnak még legalább egy topcsapat szintű szélsőre van szüksége hogy segítsen Comannak és Gnabrynak átvenni a gyeplőt a legendás duótól. Busser ebben tökéletes segítség lehet.

Fordította: Molnár Levente

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47342/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?