Bayern? Kína? Katar? A 33 éves Robben jövője még titok... De meddig?

Kun Béla

A jövőjével kapcsolatban nyíltan beszélt. Maradna, de... Azok a fránya sérülések. Több, mint egy hónapig nem állt a bajorok rendelkezésére. A Leverkusen ellen visszatért...

"Ez a kezdés volt, amit kívántunk, fontos volt, hogy rögtön az első meccsen megmutattuk a tudásunkat. 12 meccs óta veretlenek voltak, s már 5 éve nem nyertünk itt. Ha ezek után 3:1-re nyersz, akkor boldog lehetsz."

Azonban nem volt olyan feltűnő a játék, mint szokott, tán ez volt a bajorok egyetlen hiányossága:

"Ez a ritmussal is összefügg. Tulajdonképpen a téli szünet után azonnal itt kell lenni. De mindig szükségünk van némi időre is. Még azért vétettünk pár hibát. Egyszerű hibákat is. Technikai hibák a passzjátékban. Ennek még ki kell alakulnia, de a csapat teljesítménye összességében rendben volt."

- nyilatkozta a holland.

Robben szerződése idén jár le. Az egykori holland válogatott játékos a jövőjéről nyíltan és keményen beszélt. Esélyes, hogy a hosszabbításra csak néhány hónapon múlva kerül sor.

"Nem akarok minden héten erről beszélni. Számomra a dolog egészen egyszerű. Én nyugodt vagyok. Az, hogy a klub akar-e vagy sem azt nekik kell eldönteniük."

- így Robben.

"Ha mégis máshogy döntenek, akkor a nyáron szabad leszek, efelől ezért nem aggódom. Ha egészséges és normális formában vagyok, akkor máris van pár lehetőségem."

- árulta el a kickernek.

Kína és Katar is versenybe van érte. De a Bayernben lévő karrierje sincs lefutva. A következő meccs csak vasárnap következik a Bremen ellenében.

"Ismét 9 nap szünetünk van, ez olyan, mint egy kis előkészület. Tovább kell dolgoznunk. Javítanunk kell a játékunkon."

- értékelte Robben.

Forrás: http://www.kicker.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47304/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?