Blogolj!

Heynckes De Bruyne-t akarja?

Domonkos Altdorfer

Jupp Heynckes meg van róla győződve, hogy a Bayernnek folytatnia kell azt az átigazolási stratégiáját, hogy nem ad ki 50 milliónál nagyobb összegeket.

„A Bayernnek a Süle, Kimmich, Tolisso vagy Coman féle utat kell járnia”, 

- állapította meg a 72 éves szakvezető a Kicker által közölt bővebb interjúban.

41,5 millió euróval Tolisso a legdrágább igazolás a klub történetében – nemzetközi viszonylatban már több mint 50 labdarúgó váltott klubot ennél nagyobb összegért.

„Természetesen szükség lesz még 40-50 milliós igazolásokra, de ma 50 millió euróért már nem lehet kész játékost kapni”

- vélekedett Heynckes a továbbiakban.

A klubigazgató, Karl-Heinz Rummenigge a Sky-Talkban Jörg Wontorrával a „Vasárnap reggel” című adásban még másképp vélekedett:

„Ha jó játékosokat akarsz, nem számolhatsz azzal, hogy olcsóbbak lesznek idővel. Ulival megbeszéltük, és egyetértettünk, hogy egyszer nekünk is bele kell ugranunk a mélyvízbe. Nekünk is be kell majd ruháznunk 80-100 millió eurót egy játékosért."

Heynckes a „Bayern-szabályt” eddig egyetlen játékosért szegte volna meg: a Manchester City támadó mindeneséért, Kevin De Bruyne-ért. A korábbi brémai és wolfsburgi játékosról csak szuperlatívuszokban nyilatkozik a mester.

„Az előző évben talán nem játszott olyan jól, de érte mindent megadnék. Ebben a pozícióban ilyen játékosra van szükség. Ebben a pillanatban ő a legkiválóbb Európában."

A belga játékmester ebben a szezonban nagyot fejlődött, ezt az értéke is jelzi, ami 110 millió euróra emelkedett, és ezzel az öt legértékesebb játékos közé tartozik a TM-adatbank szerint. A ManCity 2015-ben az akkori Bundesliga rekordot jelentő 74 millió eurót utalt át a játékjogáért a Wolfsburgnak. Akkoriban a Bayern is érdeklődött a jobblábas játékosért. Mostanság a Real Madriddal hozták szóba.

Forrás: https://www.transfermarkt.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47253/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?