Blogolj!

Rummenigge: Goretzka hamarosan dönt!

Gulyás Gábor Sr.

A Goretzka-saga lassan egy elnyújtott brazil szappanoperára hasonlít. Jön, nem jön, máshova megy, marad. Mindenki mást mond, de tények egyelőre nincsenek. Rummenigge végre egyenesen beszélt: hamarosan szerinte megszületik a döntés.

Az FC Bayern azt várja, hogy a kiszemelt középpályás, Leon Goretzka “néhány napon belül” döntsön a jövőjét illetően a Schalkenál.

Goretzka elérte a szerződésének utolsó hat hónapját a Schalkenál és így tárgyalhat más klubokkal, hogy aztán az idény végén szabadon távozhasson.

A pletykák suttognak arról is, hogy a Barcelona, a Liverpool és a Juventus is érdeklődik a német válogatott játékosa iránt, de a Bayerné az előny.

Karl-Heinz Rummenigge, az FC Bayern végrehajtó bizottságának elnöke azt mondja, “bolondok lennének”, ha nem érdeklődnének Goretzka iránt és optimista a középpályás döntését illetően:

“Bolondok lennénk, ha nem gondolnánk egy német válogatott leigazolására, akinek lejár a szerződése. Most a játékoson a sor, hogy döntsön és jó lenne, ha végül a Bayernt választaná. Csak egy megállapodásod van, amikor aláírsz egy szerződést. Az összes topklub, mint például a Real Madrid, Barcelona, Manchester United vagy a Juventus akarja őt és teljesen jogszerű és normális, hogy Németország vezető klubja is érdeklődik iránta. A döntés néhány napon belül megszületik."

Forrás: https://www.onefootball.com/en/home

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47224/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?