Blogolj!

Sandro Wagner: az éneklés megtörte a jeget

Bogdányi Norbert

Leverkusen – Habár Robert Lewandowski hiányzott, meglepő módon nem Sandro Wagner kapott helyet a kezdőben. A 78. percben viszont mégis csak megünnepelhette a 10 év utáni visszatérését.

Sandro Wagner, mi a véleménye a 3:1-es győzelemről?

Wagner: Nagyon jól dolgoztunk a szünetben, és győzelemmel akartuk kezdeni a szezon második felét. Ebből a szempontból nagyon pozitív a véleményem.

Ön – sokak meglepetésére – csak néhány percet játszott. Sokan a kezdőbe várták.

Wagner: Így is jó. Megpróbáltam segíteni a csapatot miután becseréltek. Próbáltam segíteni a védekezésben és a labda megtartásában. Szívesen lőttem volna gólt is, azonban nem volt rá lehetőségem.

Hogyan fogadták a csapatban?

Wagner: A kollégáim - akik legtöbbjét már ismertem - nagyon jól fogadtak. Még énekeltem is. Ez azoknál is megtörte a jeget akiket még nem ismertem. Egyszerűen csak örülök, hogy ismét itthon vagyok.

Meg tudja fogalmazni, hogy mi a szerepe a csapatnál?

Wagner: Mindenre nyitott vagyok. Amikor játszok, mindig mindent bele adok. Nyáron ki szeretnék jutni Oroszországba a VB-re, ezért nagyon fontos hogy jól teljesítsek. Egyszerűen csak jól akarok szerepelni a tavaszi szezonban.

Mennyi esélye van ott lenni az Oroszországi keretben? A válogatott edzői stábjából többen is jelen voltak a Leverkuseni meccsen. Szívesebben játszott volna többet?

Wagner: Szerencsére jól ismernek és videó anyaguk is van rólam. Természetesen még van néhány hónap a VB-ig és sokminden történhet, de az elmúlt években felhívtam magamra a figyelmet, és mindig jól teljesítettem a válogatottban. Ezen kívül Németország legjobb csapatánál játszok jelenleg, ami a világ egyik legjobbja is egyben. Nem hiszem, hogy ez számomra hátrányt jelentene a válogatott szempontjából.

Forrás: https://www.bundesliga.com/de/bundesliga/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47202/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,sandro wagner
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?