Blogolj!

Heynckes: a csapatom készen áll

Bogdányi Norbert

A Bayern vezetőedzője úgy érzi, hogy a csapata készen áll a találkozóra. A felkészülés viszont szokatlanul rövid volt, ez viszont az ellenfélre is vonatkozik.

A közte és Karl-Heinz Rummenigge közötti kapcsolatról: „Ő még akkor játszotta az első válogatott meccsét amikor én már stabil kerettag voltam. Folyamatosan lemaradt a beadásokról, de ez mára már feledésbe merült. Nagyon jól megértjük egymást, naponta beszélünk. Nagyon fontos a klub számára, példaértékű, amit üzletemberként tesz.

Elégedett a jelenlegi kerettel? „Ez mindig téma. Ha a Madridot nézzük, nekik egy Morata volt a cserecsatár, akit 80 millióért adtak el. Ez egy más kategória. De a mi keretünk is öt német bajnokságot nyert zsinórban.”

Más stílusban fog játszani a csapat Wagnerrel? „Számára még új a mi játékunk. De jó képességei vannak. Meglátjuk, hogy milyen lesz élesben.”

Az alvásról: „7-8 órára van szüksége egy profinak. Nekem nem jelent problémát az elalvás, hisz az egész napomat aktívan töltöm. Legalábbis a feleségem mindig ezt mondta.”

Heynckes szerint erre van szükség, ha valaki profi játékos szeretne lenni: „A szenvedély a legfontosabb, de ez természetesen sokkal több dologról szól.”

Valószínűleg ez Heynckes utolsó szezonja? Az edző elmosolyodott: „Nagyon jól vagyok, amikor a verseny elkezdődik ugyanolyan izgatott leszek, mint a játékosok. Ez pont egy olyan tavaszi szezon mint a többi, a jelenlegi helyzetemről soha nem fogok többet mondani, akkor sem ha fejre áll vagy táncra perdül.”

Sandro Wagner-nek még szüksége van egy kis időre: „Nagyon jól beilleszkedett. Még át kell gondolnom, hogy holnap berakom-e a kezdőbe. Két hét alatt azért mégsem lehet teljesen beépíteni valakit egy csapatba. Az edzésen ugyanis mások a körülmények. Az viszont nyilvánvaló, hogy ő az első opció.”

Hummelsről és Lewandowskiról: „Számomra meglepetés lenne, ha holnap játszani tudnának. Annak örülök, hogy legalább edzeni tudnak. Egyikük sem lesz benne a keretben. Jelenleg kérdéses az is, hogy Joshua Kimmich kezdeni fog-e."

A Bayern Leverkusenbeli sorozatáról: „Ki nyert ott legutóbb?” - mosolygott az edző

Brandtról és Baileyről: „Bailey teljesítményét, láthattuk. Brandt természetesen nagyon tehetséges. Havertz is kiváló, Alario egy jó csatár. A védelem is jól van összeállítva. Ezért ők sem vesztettek már tizenkét meccs óta.”

A Védelemről: „A keddi meccsnek nincs egyáltalán semmi jelentősége. Ha ilyen átfogó edzést végzünk, ez teljesen normális. Csak fáradtak voltunk. "

Még nem vagyunk Bajnokok, - mondta a veterán edző: „Kényelmes az előnyünk, de nem szabad lazulnunk. Tapasztalatból mondom, hogy nem szabad visszavennünk. Mindig meg kell próbálni a maximumot nyújtani.”

Fiatal tehetséges és sikeréhes: Heynckes dicséri a holnapi ellenfelet; A Leverkusen csapatában sok a fantázia. Nagyon érdekfeszítő meccset várok. „Egy izgalmas találkozó lesz.”

Várható kezdőnk:

Leverkusen várhatő kezdője:

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47117/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Bayern történelem: bajnokság,Előzetesek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?