Blogolj!

Reménykedhetünk Julian Brandt érkezésében is!

Regős András

Egyes források szerint a Bayern München szemet vetett a Bayer Leverkusen szélsőjére, Julian Brandtra. A kivásárlási záradék nyáron aktiválódik a szerződésében, ekkor igazolná le a Bayern.

Ez idáig igen aktívnak mondható a német bajnok tevékenysége a téli átigazolási időszakban. A Borussia Dortmund felett aratott 2-1-es győzelem után kezdték meg a szünetet, majd nem sokkal később aláírtak Sandro Wagnerrel.

Ráadásul állítólag Leon Goretzkával is megállapodtak. A sokoldalú német középpályásnak a szezon végén lejár a szerződése, és már többször is szóba hozták a bajorokkal. Elképesztő lenne, ha a Bayern ingyen szerezné meg őt.

De nem Goretzka az egyetlen fiatal német tehetség, akivel a Bayern bővítené a keretét idén nyáron. A Der Westen értesülései szerint Julian Brandtot is kiszemelték.

A 21 éves játékos szerződésében 12,5 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami az idény végeztével aktiválódik. A Bayern ebből szeretne hasznot húzni, és potom pénzért elhalászni őt a többi klub elől.

Brandtot már hosszú ideje az egyik legígéretesebb német tehetségként tartják számon. Habár még nem tudta teljesen beváltani a hozzá fűzött reményeket, idén nagyot lépett előre. A Bundesligában 4 gólt rúgott és 2 gólpasszt adott 17 meccsen, amiből 13 meccsen kezdő volt. Emellett átlagosan 1,9 kulcspasszt ad meccsenként.

Míg sokan Brandt előtt fényes karriert látnak, mások túlértékeltnek tartják. Akárhogy is legyen, nehéz lenne vitatni hogy megéri ilyen alacsony összegért szerződtetni. Ha nem válna be, a Bayern aligha veszít rajta. De ha világsztárrá növi ki magát a Bajoroknál, ahogy sokan várják tőle, a klub egyik legokosabb vétele lehet.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/47002/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?