Blogolj!

Már megint: sérülések...

Pandula László

Bíztató és kevésbé bíztató hírek Neuer, Thiago, Ulreich, Lewa és Hummels sérülésével, illetve visszatérésével kapcsolatban.

Sven Ulreich ráijesztett a csapatra sérülésével a téli szünetben a Dohai edzőtáborban, Katarban. A jobb középső ujja sérült meg edzés közben és azonnal el kellett hagynia a pályát.

Ulreich-et egyből a kórházba szállították, de szerencsére hamarosan kiderült, hogy semmi komoly. (Azóta már játszott is). Ulreich, ahogy várható volt vissza is térhetett az edzésekre.

Ő maga is nyugtatta a szurkolókat:

„Minden a legnagyobb rendben van.”

Thiago visszatérése még messze van

Hasan Salihamidzic a Bayern sportigazgatója megerősítette a jó híreket Ulreich-hel kapcsolatban, de kevésbé rózsás hírei voltak Thiagoról, aki súlyos izomsérülést szenvedett még novemberben.

Eddig nem adott semmiféle információt arról a Bayern, mikor is térhet a legkorábban vissza a játékos. Most Hasan Salihamidzic tájékoztatta a sajtót, hogy leghamarabb február végén léphet  pályára. Körülbelül akkor térhet vissza, mint Manuel Neuer, aki súlyos lábtörést szenvedett azután, hogy egyszer már felépült egy hasonló sérüléséből.

Hummels és Lewandowski - remélhetőleg csak egy meccset hagynak ki

Hummels és Lewandowski kihagyta az első tréningeket kisebb sérülések miatt. Hummels közelítő izom sérülést szenvedett, Lewandowskinak pedig a térdkalácsa sérült meg. Mint arról beszámoltunk, valósíznűleg egyikőjük sem tud pályára lépni a LEverkusen elleni pénteki Bundesliga nyitányon.

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46955/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?