Blogolj!

Thomas Müller véleménye Wagnerről és a Besiktasról

Gulyás Gábor Sr.

A Bayern München csapatkapitány-helyettese , Thomas Müller elismerően beszélt az uj csapattarsáról Sandro Wagnerről és a Bajnokok Ligája ellenfelükről, a Besiktasról.

A Bayern München jól kezdte a felkészülést a 2017/18-as idény második felére. A csapat majd egy hetet töltött ideális körülmények között Katarban, a téli edzőtáborban.

Manuel Neuert és Thiago Alcantarát kivéve az első csapat minden játékosa ott volt Dohában, míg az említett két játékos Münchenben maradt, hogy folytassák rehabiltaciós edzéseiket.

A bajorok kicsit megijedtek, amikor Sven Ulreichnak szerdán korábban kellett abbahagynia az edzést. Szerencsére a sérülés nem bizonyult másnak, mint egy kis ficamnak az ujjában és a kapusnak nem kellett kihagynia egy edzést sem emiatt.

A mostanában leigazolt Sandro Wagner is azon játékosok között volt, akik ott voltak Dohában. A német csatár néhány napja érkezett Hoffenheimből és kész arra, hogy bizonyítsa értékét a klubnál.

A katari médiával beszélve Thomas Müller elismerően szólt az újonnan igazolt Sandro Wagnerről.

“Sandro Wagner újabb opciót ad nekünk. Ő nagyon magabiztos, összeszedett az edzésen és elkötelezett.“

Müller nem állt le itt a kommentjeivel. A Bayern München következő, a legjobb 16 közötti BL ellenfeléről, a Besiktasról is elismerően szólt.

“A Besiktas elleni mérkőzés nagyon intenzív lesz. Sok tehetség van a soraikban, de mi mindenáron be szeretnénk jutni a következő körbe.”

A lehetséges ellenfelek közül, akiket a Bayern kaphatott volna a legjobb 16 között, a Besiktas volt talán a legjobb lehetőség. A bajoroknak nem szabad lebecsülniük a törököket, de nem is okozhat gondot, hogy túljussanak rajtuk és bejussanak a negyeddöntőbe.

A raumdeuter a továbbiakban dicsérte csapattársait azért, ahogy az elmúlt hónapokban játszottak, de intette őket az elbizakodottságtól. Müller azt mondja, meg kell tenniük a “következő lépést” az elkövetkezendő időszak mérkőzésein, hogy sikeresek lehessenek a bajnoksag végéig.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46858/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,sandro wagner,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?