Blogolj!

Verhető ellenfél a Német Kupában

Gulyás Gábor Sr.

Az SC Paderborn lesz az FCB ellenfele a Német Kupa negyeddöntőjében. Ezt hozta a sorsolás vasárnap délután a dortmundi futballmúzeumban.

A sorsolás húzója, Oliver Roggis, a Német Kézilabda Válogatott Team menedzsere és Horst Hrubesch, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) sorsolás vezetője a rekordkupagyőztest egy harmadik ligás ellenféllel ajándékozta meg, amelyik automatikusan pályavalasztói joggal rendelkezik. A mérkőzést a Benteler Arenaban fogják játszani.

A negyeddöntő mérkőzéseit február 6-án es 7-én rendezik. Hogy az FCB melyik napon játszik, azt a következő napokban fogják közzétenni. Eddig a kupában egyszer volt párharc az Észak-Rajna-Weszfáliaiakkal, 2001 augusztusaban, amit a müncheniek simán megnyertek ( 5:1 ).

Steffan Baumgart edző csapata jelenleg a második helyen tanyázik, két ponttal lemaradva a listavezető 1.FC Magdeburg mögött. A paderborniak a kupában eddig a St.Paulit (2:1) , a VfL Bochumot (2:0) és az FC Ingolstadtot (1:0) ejtették ki.

A bajorok a Chemnitz elleni fölényes győzelem (5:0) után két csúcsmérkőzésen a Lipcsén ( 5:4, 11-es párbaj utan) és a Dortmundon (2:0) jutottak túl.

Ha a müncheniek legyőznék alsóbbosztályú ellenfelüket, akkor egy lépéssel közelebb kerülnének nagy álmukhoz: a május 19-ei, berlini döntőhöz (Olympia Stadion).

Forrás: https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46894/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?