A Krieger elhagyja a Bayernt??

Kun Béla

A Chelsea trénere, Conte mindenesetre nagyon örülne az érkezésének. Conte ismeri Vidalt, hisz volt már a chilei trénere.A középpályás iránt több klub is érdeklődik, de a legkomolyabb tán a Chelsea.

Az angol Sun című újság kolumbiai hírekre alapozva azt állítja, hogy a Chelsea egy 37 milliós ajánlatot tett le az asztalra Arturo Vidalért. A londoniak jelenlegi edzője, Conte Vidallal két bajnoki címet nyert a Juventusban.

Conte nyilvánosan is dicsérte a Bayern München játékosát:

"Vele minden háborúba belemennék."

Azonban egy 37 milliós ajánlattal nem hisszük, hogy sok mindent elér. A Bayern ugyanis minimum 56 milliós kivásárlási árnál venne komolyan egy ajánlatot.

Viszont a Bayernnek el kell gondolkodnia! Vidal szerződése csak 2019-ig szól! S, ha nyáron ténylegesen érkezne Goretzka, akkor a konkurrenciaharc szinte elviselhetetlen lenne, hiszen már most nagyon nagy.

Tolisso, Rudy, Martinez, Thiago, s esetlegesen Goretzka. Mi lesz itt? 

Viszont arra, hogy a 30 éves Vidal távozzon, jelenleg kevés esély van, hiszen klasszis formában játszik Heynckes alatt! De a korban benne van, s ha esetlegesen nőne a kivásárlási ajánlat érte, akkor a Bayernnek el kell gondolkodnia!

Ki mit gondol? Hogy járna igazán jól a Bayern? Várjuk a véleményeteket!

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46856/pics/lead_800x600.jpg
arturo vidal,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?