Blogolj!

A Schalke cáfolta, hogy Goretzka és a Bayern Mūnchen megállapodott

A Schalke sportigazgatója, Christian Heidel azt nyilatkozta a Sport1-nek, hogy Leon informálni fogja őket arról, ha dönt a távozásáról. Megbízok Leonban, és az ūgynökében, akivel tegnap találkoztam -mondta a sportvezető.

Ez azt is jelenthetné, hogy a játékos, és annak ūgynöke, Jörg Neubauer, nem informálta a Schalket, de Neubar a Schalke álláspontját erősíti. Megjegyezte a Sport1-nek:

,,Ugyanazt mondhatom, mint eddig. Amint döntést hozunk, Leon és én elsőként a Schalket fogjuk informálni."

A két sportlap közūl, akik leközölték a hírt, a Spanyol Marca látszólag az információit Real Madrid és FC Barcelona közeli forrástól szerezte, akik kiszálltak a versenyből Goretzka megszerzéséért. Azt nem tudni, hogy a másik sportlap, a német Sport Bild honnan szerezte az információit. Maga Goretzka azt mondta, hogy a döntését hamarosan meghozza, méghozzá még januárban.

Úgy tűnik, hogy a Schalke csapata reménykedik abban, hogy a továbbiakban is a játékosuk marad. Heidel azt mondta, hogy ha szūkséges megnövelik a játékos fizetését, amennyire a ,,tárcájuk" engedi. Ez talán még mindig nem elég ahhoz,hogy a fiatal tehetségtől távol tartsák a bajorokat.

Frissítés: a Kicker szerint a döntés megszūletett!

A Schalke és Christian Heidel kijelentései ellenére a kicker szerint ezek nem voltak valósak. A lap szerint Goretzka megegyezett a Bayern Mūnchennel. Goretzkanak már csak az orvosi vizsgálat van hátra, hogy az ingyenes átigazolást hivatalosan is bejelentsék.

Fordította: Király Kristofer

Forrás: https://www.bavarianfootballworks.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46813/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Beszámolók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?