Blogolj!

Vége egy igazán jó hír: Manuel Neuer mankó nélkül!

Bodonyi Zsófia

Biztosan halad a várva várt visszatérés felé! Manuel Neuer ismét tud mankó nélkül járni, ezt bizonyítja a kapus Instagramra posztolt videója is.

Ez reményt adhat a Bayern Münchennek és a német válogatottnak is. Neuer lassan mozog egy antigravitációs futópadon, ami testsúly csökkentésére szolgál.

(Háttér: Neuer sérült lábközépcsontja szeptember tört el újra, nem lehetett terhelni. A 31 éves játékos visszatérése komoly odafigyelést, óvatosságot igényel.)

A Bayern bizakodik, hogy a kapus tavasszal mindhárom versenysorozatban segíteni tudja a csapatot a címekért folytatott harcban. Joachim Löw a német válogatott szövetségi kapitánya is számítana Neuerre az oroszországi világbajnokságon:

„Ő a világ legjobb kapusa, csapatunk támasza, a kapitányunk. Ezzel a kisugárzással feltétlenül szükségünk van rá."

Neuer decemberben maga oszlatta el a kételyeket azzalkapcsolatban, hogy időben vissza tud-e térni:

„Bízom benne, hogy a világbajnokságon én állhatok a kapuban. Véleményem szerint semmi nem állhat útjában a vb-szereplésemnek.”

– mondta a Bild am Sonntag-nak.

Neuer nem lesz ott a Bayern katari edzőtáborában, ahogy Thiago sem. A spanyol november végén szenvedett részleges combizom szakadást az RSC Anderlecht elleni BL-meccsen, visszatérése csak februárban várható. Thiago rehabilitációs programon vesz részt a Säbener Straße-n. Viszont Arjen Robben, aki a téli szünet előtt sérült meg, elrepült Dohába. Ron-Thorben Hoffmann, Lukas Mai, Niklas Dorsch, Marco Friedl és Felix Götze szintén részt vesznek az edzőtáborban.

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46809/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer,sérülés,thiago alcantara
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?