Blogolj!

Mi lesz, ha jön Goretzka?

Leon Goretzka érkezésével megvalósulhatna Uli Hoeneß nagy álma, és a szurkolók talán kárpótolva lennének Toni Kroos távozása miatt.

A német válogatott játékos átigazolása még egyáltalán nem biztos. De a Marca és a Sport Bild sportújságok már szilveszter előtt biztosra vették, hogy Goretzka a következő szezonban már a Bayernben fog játszani, hiszen a 2013 óta tartó szerződése a nyáron lejár. Így ingyen válthatna klubot.

„Ha Leon átigazolna, elsőnek a Schalke-t értesítenénk erről”, 

- mondta Goretzka ügynöke, Jörg Neubauera Sport1.de-nek.

A Marca a Real Madridtól és a Barcelonatól veszi az információkat. A két sztárcsapat is versenyben volt Goretzkaért, de egyik csapathoz sem írt alá a középpályás. Innen veszi a sportújság, hogy Leon Münchenbe fog igazolni.

De Goretzkanak van másik lehetősége is, hiszen a Schalke mindent megtesz, hogy maradjon a sztárjuk. Akár évi 10 millió eurós fizetést is ajánlanak neki.

Lehet az FC Bayernből ”FC Németország”?

Ezzel az üzlettel viszont valóra válhatna Uli Hoeneß régi álma, hogy a Bayernben a lehető legtöbb német játékos legyen. Az elmúlt pár évben elhagyta Bastian Schweinsteiger és Philipp Lahm is a klubot (utóbbi visszavonult), de helyükre érkeztek fiatalabb játékosok, mint Joshua Kimmich, Niklas Süle vagy Sebastian Rudy. Serge Gnabry pedig most kölcsönben van a Hoffenheimnél.

Leon Goretzka pár év múlva pedig hasonló szerepet vehetne át, amilyen a 2014-ben távozó Toni Kroosnak volt, hiszen a Konföderációs Kupa győzelemben is óriási szerepe volt a középpályásnak. De annyi bizonyos, hogy Goretzkanak biztos helye van a világbajnokságra utazó keretben.

Leon Goretzka a képen látható Toni Kroos helyét veheti át, aki 2014-ben távozott a Rel Madridhoz

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46712/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?