Blogolj!

Jupp Heynckes: a Bayernnek még fejlődnie kell, hogy esélye legyen a BL-ben

Török Péter

A Bayernnek még nagyon nagy utat kell bejárnia a végső győzelemig, először is a Besiktast kell legyőznie. Bár a csapat egyelőre jó irányba megy, de nem szabad forrófejűnek lenni, mert a túlzott magabiztosság és nagyképűség meglepetéseket okozhat.

A Bayern pozitívan zárta az óévet a BVB legyőzésével a Német Kupában. A bajorok tehát visszatértek a helyes útra Jupp irányítása alatt, annak ellenére, hogy a szezon eleje rosszul indult, igaz, még Ancelottival.

Heynckes pozitivitást hozott a Bayern München öltözőjébe, így a csapat vissza tudta szerezni a vezető pozíciót a Bundesligában. A téli szünetre 11 pontos előnnyel mehettek. Ennek ellenére a német edző még mindig nem teljesen elégedett, szerinte mindenképpen fejlődnie kell csapatának, hogy elérje legjobb formáját. Jupp azt nyilatkozta a Rheinische Post-nak, hogy ha BL-t akar nyernia csapata, akkor még sokat kell fejlődni:

„Bár van egy egész jó előnyünk a Bundesligában, de még nem passzol minden. Amikor megfordul a fejünkben az európai korona, el kell mondanunk, hogy még nem tartunk ott. Ehhez még jobbnak kell lennünk és le kell tisztáznunk mindent a játékosokkal.”

A Bayern az elmúlt években a végső célt nem érte el a BL-ben. Pep alatt mindhárom évben az elődöntőben estek ki, tavaly pedig már a negyeddöntőben búcsúztak. Az utolsó BL-győzelem pont Heynckes alatt történt, a 2013-as triplázós évben.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46576/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,jupp heynckes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?