Blogolj!

Az év legjobbjai a Bayernben

Bogdányi Norbert

A Bild.de-nél a szurkolók szavazhattak hogy ki volt az év játékosa, ki a legjobb újonc – és kinek van a legjobb stílusa.

2017 egy eseménydús év volt a Bayern München számára: sorozatban az 5. bajnokságot nyerték meg, viszont ekkor történt egy érdekesre sikeredett Bajnokok Ligája negyeddöntő és egy kupakiesés is. Összel menesztették Ancelottit és visszatért Jupp Heynckes.

Az év játékosa

A szurkolók számára egyértelmű: Joshua Kimmich a Bayernben év játékosa. Ő kapta a szavazatok 35 százalékát, az őt követő Robert Lewandowski mindössze a szavazatok 17%-át kapta.

Kimmich:

„Örülök a kitüntetésnek, mindenek előtt mert a szurkolók ezzel értékelik az egyéni teljesítményt. Ez egyszerre motivációt is jelent, hogy tovább fejlődjek.”

Az év nem kezdődött túl fényesen a számára: Ancelotti alatt csak néhány perc jutott neki Philipp Lahm mögött. Nyáron a konföderációs kupán viszont már a válogatott vezéregyéniségének számított.

Joshua Kimmich és Thomas Müller

Ebben a szezonban viszont immár a csapat egyik legfontosabb játékosa. Már 10 gólpassznál tart a Bayernnél és a válogatottnál is…

A szavazás legnagyobb érdekessége: A szavazatok 10%-ával Sven Ulreich lett a harmadik.

Az év újonca

A Real Madridtól érkezett kölcsönbe, vásárlási opcióval. James Rodríguez számára viszont nem alakult a legjobban a szezonkezdet. Heynckes érkezése azonban rá is pozitívan hatott. A szurkolók 49%-a úgy gondolja hogy ő az év igazolása.

James Rodriguez

A második helyezett Niklas Süle akinek az őszi szezonban 21 meccs jutott.

Az év felemelkedése Comané a jövő: A szavazók 46%-a szerint Kingsley Coman esett át a legnagyobb fejlődésen. Jupp Heynckes érkezésével Coman is a Bayern egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát. Sérülések ellenére nagyszerűen szerepelt. Kész honfitársa Franck Ribéry örökségét átvenni.

Kingsley Coman

Az év legstílusosabb játékosa

Az év játékosa szavazáson csak a 2., viszont a szürke hajával Robert Lewandowskit választották a szurkolók 2017 legstílusosabb játékosának. Néhány százalékkal verte meg Jerome Boatenget aki a merész megjelenéséről ismert. Thomas Müller nem éppen a kihívó öltözetéről ismert, azonban a karácsonyi ünnepségen bemutatott bársony öltönyével a harmadik helyet szerezte meg a kategóriában.

Robert Lewandowski

Forrás: http://www.bild.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46561/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,james rodriguez,Játékosaink,joshua kimmich,kingsley coman,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?