Blogolj!

A Bayern talán megnyerte a versenyt Goretzkáért

Török Péter

A legutóbbi jelentések szerint a Bayern sok európai topklubot legyőzve megszerezte a schalke középpályását, Leon Goretzkát.

Goretzka mostanában sokszor lett szóba hozva a Bayernnel. Ahogy beléptünk Goretzka utolsó hónapjaiba a gelsenkircheni egyesületnél, a Schalke eddigi próbálkozásai nem jöttek össze, ugyanis Goretzka nem volt hajlandó aláírni új szerződését.

Így más klubok által ingyen igazolhatóvá válik, és valószínűleg a Bayernt választotta. A Barcelona és a Liverpool is intenzíven érdeklődött Goretzka iránt. A spanyol Marca szerint a Bayern bejelentkezett a fiatal németért, és előszerződést is kötött vele, melynek értelmében nem csatlakozhat csak a Bayernhez.

A Bayern elég hatékony a Bundesligában az ingyenes játékosok leigazolásában. Például Rudyt is ingyen igazolta le a Hoffenheimtől, és hasonló szerződéssel jöhet Goretzka is.

Széles körökben elterjedt az a gondolat, hogy Vidal helyettese lesz Leon. A chilei májusban tölti be a 31. életévét, és a Chelsea és az Inter is verseng érte. Vidal elég meggyőző teljesítményt nyújtott idáig. Ennek ellenére a Bayernnek oda kell figyelnie rá.

Goreztka januárban dönt a jövőjét illetően. A középpályás jól érzi magát a Schalkéban, és a német válogatottban is. A Bayern mindig nagy hatásfokkal igazolt német tehetségeket, úgy látszik, bővülni fog a lista.

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46584/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?