Blogolj!

Conte: mindig is le szerettem volna igazolni Vidalt

Habo Peter

Bár a Conte-Vidal páros remek munkát végzett a Juventus több fronton zajló menetelése alatt, az olasz edző nem volt hajlandó kommentálni azt a felvetést, hogy a chilei játékos esetleg a Chelsea-be szerződne.

Antonio Conte szeretné Vidalt az angol klubban látni, de nem volt hajlandó reagálni arra a pletykára, mely szerint a Chelsea már kapcsolatba lépett a bajor klubbal.

Vidal és Conte együtt három bajnoki címet nyertek a Juventussal, ezért is kaphatott szárnyra pár chilei újság felvetése, hogy 2018-tól ismét egymás segítői lehetnek. A 30 éves középpályásnak még másfél éve van a bajorokhoz kötő szerződéséből és úgy tűnik, hogy továbbra is élvezi Jupp Heynckes bizalmát, hiszen az idei 14 lejátszott meccsén már öt gólt szerzett.

Vidal az Allianz Arenában végzett jó teljesítménye ellenére sem tudta megakadályozni azt a spekulációt, ami a Stamford Bridge-dzsel és az olasz edzővel köti össze. Bár Arturo Vidal nagy rajongója Conténak, a felmerülő transzferről ő sem volt hajlandó nyilatkozni.

"Őszintén szólva, nem helyes beszélni egy másik csapat játékosáról. Különösen akkor nem, ha velünk próbálják összefüggésbe hozni",

- mondta el Conte, miután kedden a Chelsea 2-0-ra nyert a Brighton ellen.

"Arturo fantasztikus játékos, nagyon tisztelem őt, mivel sok évet töltöttünk együtt a Juventusban. Mindig is le szerettem volna igazolni."

Forrás : http://www.goal.com/en

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46419/pics/lead_800x600.jpg
arturo vidal,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?