Blogolj!

A Bayern München januári kiszemeltje lehet Yannick Carrasco

A Bayern München-t szóba hozták a belga szélső Yannick Carrasco-val, miután a belga kegyvesztetté vált Diego Simeone-nál.

A Bayern München néhány héttel korábban kezdte meg a januári átigazolási időszakot, mivel Sandro Wagner aláírt a Hoffenheim-től a múlt héten. Tipikus Bayern szokás szerint a klub biztosította Wagner aláírását az átigazolási szezon elején. Az ő érkezése azonban nem meglepő. Wagner elhozását már néhány héttel azelőtt sejteni lehetett, hogy az ügylet hivatalos lett volna.

A bajorok azonban nem utaltak több lehetséges januári igazolásra. Ennek ellenére a spanyol AS szerint a Bayern lecsaphat az Atletico Madrid szélsőjére Yannick Carrasco-ra. A spanyol lap azt sugallja, hogy az Atletico szívesen eladná a játékosát, és a Bayern München az érdekelt klubok közé tartozik.

A Bayern aktívan törekszik a közelgő átigazolási időszakokban egy jó szélső megszerzésére, mivel Arjen Robben és Franck Ribery karrierjük utolsó szakaszában vannak. A német bajnokok megtették az első lépéseket, hogy leváltsák őket, mivel Kingsley Coman egy új, hosszú távú szerződést írt alá. A francia igazán nagyszerű teljesítményt nyújtott idei Bayernes szezonjában. Ha így folytatja, könnyen a bajorok egyik kulcsfigurájává válhat.

Carrasco az Atletico Madrid-ban általában bal szélső pozícióban játszik. Viszont az idei szezonban nem mondható stabil kezdőjátékosnak. Nem nyújtja élete legjobb formáját ezért minden játékpercért meg kell küzdenie.

Carrasco tízesként is megállja a helyét a csatár mögötti poszton. A tempója és remek képességei nagyon hasznos játékossá tudják tenni ha arra van szükség. Mindazonáltal továbbra is aggodalomra ad okot következetlensége a pályán ami rossz hatással lehet további fejlődésére.

A spanyol spekuláció arról szól, hogy a Bayern Carrasco iránt érdeklődik, a klub korábbi megkereséseiről szóló beszámolók miatt. A bőrnadrágosok szert tehetnek egy tehetséges szélsőre, ha lépéseket tesznek Carrasco megszerzése felé, de a belga még messze nem világszínvonalú játékos.

Fordította : Szabó Kristóf

Forrás : https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46435/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?