Blogolj!

Bayern München: Karl-Heinz Rummenigge dicséri Jupp Heynckest


A Bayern München vezetői pozíciójába lenyűgözően sikeres visszatérést produkáló Jupp Heycnkes-t Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató dicsérte. Heycnkes októberben újra csatlakozott a Bayern Münchenhez, miután a klub menesztette Carlo Ancelottit. Az olasz, bár kétségkívül az egyik legjobb az üzleti világban, soha nem produkált igazán lenyűgözőt a Münchenben töltött ideje alatt.

Ancelotti karrierje, mint a Bayern menedzsere, véget ért, miután a klub csalódást okozó 3-0-ás vereséget szenvedett a PSG-vel szemben. Röviddel ezután Heynckes átvette a csapatot, a többi pedig történelem. A 2-1-es vereséget leszámítva a Borussia Mönchengladbach ellen, a bajorok nem hullajtottak pontot Heynckes irányítása alatt ebben a szezonban.

Az új edző teljesen átszervezte a rossz formában lévő csapatot. Szinte minden egyes játékos jelentős fejlődést mutatott, mióta Heynckes váltotta Ancelottit. És az ő kemény munkája sem hagyható figyelmen kívül. Az év végén a rajongók és a tagok számára írt levélben Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató felhívta a figyelmet Jupp lenyűgöző eredményeire.

"Külön köszönet Jupp Heynckesnek és az edzői stábnak. Jupp csodálatos visszatérést könyvelhet el. 16 meccsből 15-öt nyertünk, mióta visszatért, és meg vagyok győződve arról, hogy továbbra is segíteni fog a csapatnak a téli szünet után, jóllehet a közép-szezon felkészülési ideje nagyon rövid."

Rummenigge természetesen nem bírálta Carlo Ancelottit. Az olasz menedzser rövid elismerést kapott, és köszönetet, hogy a tavalyi szezonban az ő vezetésével elértük sorozatban az ötödik egymást követő bajnoki címet.

Ahogy a Bayern München szembenéz a 2017-18-as szezon második felével, biztosan szükség lesz egy kicsivel többre a Jupp Heynckes-féle mágiából. Eddig sikerült megmenteni a bajorokat egy olyan szezontól, amely elkerülhetetlen kudarcnak tűnt. Feladata most az, hogy építsen a már lenyűgöző munkájára és kupákat, címeket nyerjen.

Fordította: Szabó Kristóf

Forrás: https://bayernstrikes.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46397/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,carlo ancelotti,jupp heynckes
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?