Blogolj!

Rafinha menne, de a Bayern nem engedi el

Jakab Norbert

A hírek szerint Rafinha szeretne hazaszerződni, Brazíliába. Ám a Bayern nem akar lemondani a védőről, sőt, szeretné még évekig megtartani.

A megbízható és sokoldalú Rafinha számára, aki képes mind a jobb- és baloldalon szélsőhátvédet játszani, fontos része a Bayern München keretének. Ezért a klub nem járult hozzá ahhoz, hogy a januári átigazolási szezonban hazatérjen Brazíliába, a szülőföldjére, a Palmeiras csapatába. A brazil Globo arról is tudósított, hogy a Bayern szívesen meghosszabítaná két évvel Rafinha szerződését, amely 2018 júniusában jár le.

Egy cím, búcsúk és átigazolások - A 2017-es év a Bayern Münchennél

Ez egy eseménydús év volt a Bayern számára: fontos személyi döntések jellemezték a csapatot 2017-ben, de a pályán is történt néhány emlékeztesen szép és tragikus dolog. Itt egy részletes összefoglaló. München - Sportszakmai szempontból nem 2017 a Bayern legsikeresebb éve: a múlt szezon végén csak a bajnokságot sikerült megnyerni.

Ez egy fordulat a történetben, hiszen ha visszaemlékszünk, alig egy hónappal ezelőtt Lincoln, aki Rafinha képviselője Brazíliában, egy Radio Itatia című műsorban elárulta, hogy tárgyalásokba kezdenek decemberben a Bayernnel, hogy megtudják a klub vajon engedné-e Brazíliába igazolni.

Rafinha nemrég lépett pályára a 300. Bundesliga mérkőzésén, és amióta a Bayernhez igazolt öt bajnoki címet nyert, valamint három Német kupát és a 2012-13-as Bajnokok Ligáját, azaz részese a történelmi triplázásnak.

Forrás : https://www.bavarianfootballworks.com/

Szavazás! Minden jó, ha jó a vége?

Milyennek ítéled meg az FC Bayern München 2017-es évét? Kiemelkedő? Összességében sikeres? Vagy inkább - mindent összevéve - kudarcos esztendőt zárt imádott csapatunk? Mondd el a véleményed: Hogyan értékeled az FC Bayern München 2017-es évét?

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46294/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,rafinha
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?