Ribéry: Heynckesért képes vagyok már a 67. percben lemenni a pályáról!

Kun Béla

Ribéry és a lecserélés, nincsenek jó barátságban! A Bild információja szerint a csere már a mérkőzés előtt le volt beszélve!

"Heynckesért képes vagyok már a 67. percben lemenni a pályáról!"

Ezzel jelezte a francia világsztár, hogy Jupp nagy tréner és nagy ember az ő számára is. 

Ribéry a meccsen nagyon jól játszott, egyre jobb formába lendül sérülése után. Helyét a másnap 2023-ig hosszabbító Kingsley Coman vette át.

46 másodpercig nevetett Heynckes Ribéry lecserélésénél. S a fusztráció el is szállt, annak ellenére, hogy mikor felmutatták a 7-es számot még rázta a fejét. De ahogy Heynckes ránevetett, már Ribéry is mosolygott!

A Bildnek adott interjújában kommentálta is a cserét:

"Jupp tökéletesen csinálja. Sokáig sérült voltam, pontosan 2 hónapig. Ilyen helyzetben nem tudsz rögtön mindig 90 percen keresztül játszani. A tréner sok játékpercet ad nekem. A Hannover ellen tértem vissza, egyszer a Stuttgart ellen padoztam, s négyszer a kezdőben voltam. Így kevesebb a kockázat. Sokat beszélek Juppal, s megbeszéltük, hogy jobb ez így. Még sok meccs van előttünk. S így teljesen egészségesen és fitten tudok most szabadságta menni. S ez szuper!" 

- véleményezte Ribéry.

Azt se felejtsük el, hogy a csapattársai mind megköszönték neki, amit a meccsen tett, valamint a csere után hosszú percekig a közönség a nevét skandálta. Ezen persze senki sem csodálkozik...

Forrás: http://www.90min.de/

Mondd el a véleményed!

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46285/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,franck ribéry,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jupp heynckes,Szakmai stáb
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?