Blogolj!

Ulreich hosszabbít? Salihamidzic reagált - VIDEO!

Kun Béla

Sven Ulreichból ünnepelt kapus lett Münchenben, egyre jobb formában véd, azonban a szerződése nyáron lejár, a hosszabbítása minden csak nem papírforma.

Gyorsan fordul a kocka, szeptember végén még egy hatalmas potyagólt kapott a Wolfsburg ellen, de lassacsán a világ legjobb kapusának helyettesévé vált a rekordbajnok csapatánál. Majd 3 hónappal a Wolfsburg elleni meccs után, pedig már 11-est fogott ki az utolsó percben a Stuttgart ellen, egykori szűkebb hazájában.

Heynckes már korábban közölte a vezetőséggel, hogy hosszabbítsanak Ulreich-hal. A Stuttgart meccs után Heynckes hozzáfűzte:

"Sven Ulreich egy garancia a sikerre, a kapusedzőnkkel Toni Tapaliviccsal végzett közös munkájának köszönhetően egyre jobb, s nagyon jó kapus lett belőle. Manuel Neuer sérülése alatt ő nekünk aranyat ér."

De mi lesz a sorsa, ha Neuer visszatér? Vajon máshol lesz alapjátékos?

Természetesen Ulreich tisztában van azzal, ha Neuer visszatér, ő megint a padon lesz. De az is igaz, hogy "nehéz" lesz az, hogy ennyi meccs alatt, ahol mindig elsőszámú kapus volt, hirtelen a padon is találhatja magát:

"Tisztában vagyok vele, hogy milyen feltételekkel jöhettem anno ide és azt is tudom, hogy ha Manu visszatér, akkor én újra padozni fogok!"

Konkrétan azt jelenti: "nincs tendencia, minden lehetséges"- válaszolt arra a kérdésre, hogy mit mondtak neki erről a helyzetről.

"Nincs még eldöntve, hogy mit is fogok még nyáron csinálni. Meglátom, hogy mi fog történni a következő hetekben, hogy milyen ajánlatot kapok, addig is mindent megteszek, hogy a csapaton segítsek, amíg Manu vissza nem jön."

Salihamidzic: Megbeszéltük, hogy le fogunk ülni tárgyalni

Így vagy úgy, de Salihamdzic is hasonló véleményen van, arra válaszolva, amit Heynckes mondott, miszerint hosszabbítani kell Ulreich-hal, azt válaszolta:

"Beszéltünk Ulle-val, s arra jutottunk, hogy le fogunk ülni tárgyalni."

Ám arra a kérdésre, hogy a csapat szeretné-e őt megtartani, csak azt válaszolta:

"Következő kérdés?"

Ezeket egybevéve, az, hogy Ulle hosszabbítson nagyon kérdéses. A kickernek adott válasza is sok mindent elmond a 26-os mezszámú kapusnak:

"A csapatnak is akarnia kell, hogy maradjak."

Sven Ulreich nagy védései :

Forrás: https://www.tz.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46149/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,GALÉRIA,hasan salihamidzic,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,sven ulreich,Videók
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?