Blogolj!

Ő lesz Robben utódja a Bayernben?

Kun Béla

A Bayern keresi a lassan kiöregedő sztár, Arjen Robben méltó utódját. Lehet, hogy Franciaországban találtak egy csiszolatlan gyémántra, aki a holland kedvenc örökébe léphet majd.

Már több, mint 8 éve rúgja a bőrt Robben a Bayerben, és sok cikk sem lenne elég a méltatásra azért a sok jóért amit a csapatért tett és tenni fog. De ez az őszi szezon a sérülések miatt eddig nem az övé, ezért egy utód kerestetik az ő posztjára. Talán már meg is találták Franciaországban?

A L'Equipe információ szerint a bajorok komolyan figyelik Florian Thauvin-t. A 24 éves játékos jelenleg a francia élvonalban szerepel, az Olympique Marseille csapatában. A 17 idei meccsén a jobbszélső 8 gólt szerzett, valamint 8 gólt készített már elő. Februárban valószìnűleg managert fog cserélni, aki egy top klubot keres majd a számára.

Az elmúlt két évben többször adták kölcsönbe a Newcastle Unitednek, de hazáján kìvüli első lépések nem sikerültek számára túl jó, s ezért 2017 januárjában visszatért Franciaországba.

A jó cselezési képességekkel bíró focista stílusa nagyon hasonlít Arjen Robbenéra. Aki az ördöngős cseleivel a jobb szélen megbolondít mindenkit, s veszélyes kapuralövései vannak.

Az ifjú franciának még 2021-ig van szerződése a Marseilles-el, ezért egy esetleges szerződés nem lesz olcsó. Valamint több európai klub is érdeklődik utána, mint például az Atlético Madrid, hiszen egyre több hír van arról, hogy Griezmann távozni fog.

Az, hogy hol fog kikötni Thauvin még bizonytalan, de a Bayern jó eséllyel pályázik.

Íme egy videó az ifjú tehetségről : 

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46036/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?