Blogolj!

Heynckes nyilatkozott Sanchez téli visszatéréséről

Kun Béla

Ahogy a minapi cikkünkben megemlítettük, Sanchez körül forr a levegő! Vajon visszatér már télen? Az ügyben megszólalt Jupp Heynckes is. Alighanem az ő szava lesz a döntő.

"Én úgy tudom, hogy Hasan Salihamidzic már telefonon is beszélt vele. Ez engem meglepett. Meg sem fordult a fejemben, hogy őt visszahozzam az FC Bayern Münchenhez. Meg kell ugyanis nézni, hogy egyáltalán lenne-e értelme. A középpályán nincs már több hely, egyszerűen meglepett engem ez a dolog."

- fejtette ki a véleményét a 72 éves tapasztalt edző.

Tehát Jupp nem nagyon tudott erről a tervről, hiszen a középpályán Sanches pozíciójában már nincs több szabad hely: Thiago, Rudy, Tolisso (Martinez), mind szuperül teljesítenek, amikor persze valamelyik nem sérült.

A 35 milliós portugál "Arany ifjúnak" még 2021-ig van szerződése a bajorokkal, jelenleg Angliában a Swansea csapatában van kölcsönben, ott, ahol eddig nem váltotta meg a világot.

"Eddig ebben a szezonban nem tudta megmutatni tehetségét. A meccs alatt mindig a nehéz megoldásokat keresi, s ezzel egyidőben ugyanakkor az egyszerű passzokat elrontja. Az önbizalma a pincében ragadt." 

- mondta véleményét Paul Clement, a Swansea edzője, aki ismerte már korábbról a portugál ifjút, amikor még Carlo Ancelotti mellett másodedző volt a bajor csapatban.

Mégis tán több esélye van az angol klubban, hiszen nagyon nem megy jól Clement csapatának, ha visszajönne már most, itt úgyis a padot koptatná... De majd a fejlemények lehet mást mondanak!

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46034/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,renato sanches
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?