Blogolj!

Renato Sanches már a téli szünetben visszatérhet Münchenbe

Kun Béla

A swansea-i csalódás után Renato Sanches szinte biztos, hogy idő előtt vissza fog térni Münchenbe.

A médiában az elmúlt hetekben sokat írtak Renato Sanchesről és a kölcsönszerződéséről. Mindkét fél számára a legjobb lenne, ha a kölcsönadás idő előtt, már a téli szünetben véget érne.

Mint, ahogy a portugál sportújság a Mais Futebol beszámolt róla, már csak az utolsó simítások hiányoznak ahhoz, hogy ez megtörténjen. Már az időpont is megszületett, hogy mikor kell az ifjú portugálnak visszatérnie.

A szezon hátralévő részét is már Münchenben kell lejátszania. Hiszen egy szezon alatt nem játszhat 3 csapatban. Most kell intézkedni, mert egyik klub sem profitálna a további kölcsönjátékból.

A walesi klubban eddig 10 meccsen szerepelt, s nagyon sok eladott labdája volt. Ennek is köszönhető, hogy nem tudta a pályán megállnia a helyét. A Bayern másfél évvel ezelőtt 35 millió Euróért vásárolta, de nem tudott maradandót alkotni, hiszen a konkurenciaharc túl nagy volt. Amikor viszont a pályára léphetett úgy tűnt, mintha motiválatlan lett volna, és nem is tudta megmutatni valójában azt, amit tud.

Szinte hihetetlen, hogy a nagy tehetségnek kikiáltott Renato, aki Portugália nemzeti csapatának tagja volt, akikkel megnyerte az Európa bajnokságot, hogy tudott ilyen mélyre kerülni? Mi vezethetett ide? Mi nem volt jó a Swansea City csapatában? Kaphat-e még reményt a Bayernben? Vagy csak tartalék lesz? Csupa olyan kérdés, amelyre valószínűleg hamarosan választ kapunk

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/46003/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,renato sanches
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?