Blogolj!

Manuel Neuer aranyszívű lett

Kun Béla

A világ legjob kapusa hónapok óta sérült, jelenleg a rehabilitációja zajlik. A köztes időt viszont kihasználja arra, hogy jótékonykodjon és még arra is jut ideje, hogy ellátogasson a Bayern fanatikus szurkolóihoz.

Nagyon szívesen vettem részt a szombat esti ZDF műsorban, ahol az "Egy szív a gyerekekért" show zajlott. Nem csak azért, mert az „Arany Szív” díjat megkaptam, hanem azért is, mert köszönet jár az összes munkatársamnak, akik az én „Manuel Neuer Gyerekalapítvány” nevű szervezetben naponta kiváló munkát végeztek - mondta a lábadozó Bayernes világsztár.

Az Alapítvány minden évben hihetetlen sokat tesz a gyermekekért világszerte. Ezért is köszönöm, hogy 17 millió Eurót adakoztak Önök show alatt - köszönte meg meghatottan a támogatást a világbajnok.

A TV műsort követően Neuer egy fan club Bayern fanatikusainál járt látogatóban:

„Berlin mindig megér egy utazást, tartja a népi szájhagyomány. Ez rám is igaz: megkaptam az „Arany Szív” díjat Berlinben, majd aztán egy kis kitérőt téve meglátogattam az Havelstädchen Werder 1995 FC Bayern Fan Clubot. Nagyon jól éreztem magam, és azt gondolom, hogy az ottani szurkolók is.

- számolt be Manuel Neuer a mindennapjairól a saját facebook oldalán.

forrás: facebook/Manuel Neuer

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45873/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?