Blogolj!

Bayernes reakciók: örülünk a sorsolásnak

Regős András

Az FC Bayernnek sikerült elkerülni az olyan nagyágyúkat, mint a Manchester City és a Barcelona, de a Besiktas is méltó ellenfél a német rekordbajnok számára.

A csoportkörben a török bajnok három erős csapatot is maga mögé utasított – az RB Leipziget, az FC Portot, és az AS Monacot.

„A Besiktas egy nehéz csoportban már bizonyította, hogy mire képes. Nem lesz egyszerű, de alakulhatott volna rosszabbul is” 

- értékelte a sorsolást Niklas Süle.

Az első reakciók

Hasan Salihamidzic: „Tudjuk hogy milyen erős csapat a Besiktas. Végig figyeltük őket, mivel a Lipcse csoportjában voltak. Nehéz sorsolás, meglátjuk hogy alakul. Kétségtelen, hogy rendkívüli hangulat fog uralkodni a stadionjukban, de erre Münchenben is számíthatunk. Hátrány hogy hazai pályán kezdünk, de úgy gondolom elég jók vagyunk ahhoz, hogy ez ne jelentsen akadályt.”

Thomas Müller: „Örülünk a sorsolásnak, alig várjuk a nyolcaddöntőt. Természetesen minél tovább akarunk jutni. Münchenben fontos lenne hogy ne kapjunk gólt, jól kell védekeznünk. Idegenben is jó teljesítményre lesz szükség. A továbbjutáshoz mindkét meccsen hajtani kell.”

Arjen Robben: „Nagy kihívás lesz, még sosem játszottam a Besiktas ellen. Megfelelően fel kell készülnünk, és óvatosnak kell lennünk. Törökországban mindig remek a légkör, de ehhez tudunk alkalmazkodni. De először hazai pályán játszunk velük, előnyös helyzetből kell várnunk a visszavágót.”

Joshua Kimmich: „Szerintem jól alakult a sorsolás. Papíron erősebb csapatot is kaphattunk volna. Nagyon várom a mérkőzést. A lipcsei srácoktól tudom, hogy milyen elképesztő lesz a hangulat.”

Niklas Süle: „Végül is nem lett olyan nagy baj, hogy másodikok lettünk. Nagyon jól alakult. Az első meccset otthon játsszuk. A Besiktas egy nehéz csoportban már bizonyította, hogy mire képes. Nem lesz egyszerű, de alakulhatott volna rosszabbul is.”

Forrás : https://fcbayern.com/de

SZAVAZZ!

SZAVAZÁS! - Szerinted sikerül a legjobb 8 közé kerülnünk a BL-ben a Besiktas ellen?

Szavazás a cikkben: te mire számítasz? Könnyű, kettős győzelem, nehezen, de sikerül, vagy nem sikerül? Kattints és szavazz! Mint olvashattuk, a Bayern játékosai és vezetői nem titkolták, örülnek a sorsolásnak. Tisztelik a Besiktast, de egyértelműen mindenki továbbjutásra számít.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45857/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Interjúk, nyilatkozatok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?