Blogolj!

Sebastian Rudy: Heynckes úgy vezet minket mint egy apa

Taps! Taps! Minden jóslat ellenére Sebastian Rudy egy fontos szerepet tölt be az FC Bayernben. Pedig sokan így vélekedtek: "Sebastian Rudy az FC Bayernben? Nem fog játéklehetőséghez jutni!” Rudy érvényesült Münchenben és most exkluzív interjúban válaszol a kérdésekre.

München - Sebastian Rudy keményen küzdött az FC Bayernben. A válogatott játékos a szezon elején az 1899 Hoffenheim csapatától Münchenbe költözött, már 19 alkalommal lépett pályára és mindig meggyőző teljesítményt nyújtott.

Az AZ-interjúban Rudy a következőkről beszélt:

… az edző Jupp Heynckes: „Ő egyszerűen tudja, hogy hogyan kell kezelnie minket. Az edző nagyon jó vezető, mondhatni olyan nekünk, mint egy apa. Kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik, mindig pontosan megfogalmazza, hogy mit is vár tőlünk és nagyon jól felkészül a mérkőzésekből.”

… a változások Carlo Ancelottihoz képest: „Jobban működünk csapatként. Például a Párizs ellen mind a tizenegy játékos védekezett, beleértve a csatárokat is. Franck Ribéry a saját tizenhatosunkon belül is szerelt. Így kell ennek lennie, mindenkinek hozzá kell járulnia a közöshöz. És éppen emiatt vagyunk ilyen sikeresek.”

… a soron következő oroszországi világbajnokságról: „Szeretnénk világbajnokok lenni és ezáltal megvédeni a címünket. Számolni kell velünk. Az eredményeimmel folyamatosan felhívtam magamra a figyelmet és megmutattam, hogy a szövetségi kapitány számíthat rám. A célom a világbajnokságon való részvétel. Most a klubcsapatban kell ezen dolgozni. Jó formában vagyok.”

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: http://www.abendzeitung-muenchen.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45747/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,jupp heynckes,sebastian rudy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?