Blogolj!

Lewa és Coman nagyon készülnek a PSG ellen

Kun Béla

Ma a Bayern az év egyik legfontosabb meccsére készül. Cél a győzelem, de ennél több sincs kizárva, még ha lehetetlennek tűnik is...

"Ma biztosan más meccs lesz mint Párizsban volt. Más formában vagyunk, és máshogy is játszunk. Úgy gondolom, hogy más mérkőzés lesz. Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Nem gondolunk a 4:0-ás győzelemre, jól kell játszanunk, meg kell lőnünk az első és a második gólt, aztán tovább játszani, és gólt lőni...de ha arra gondolunk, hogy 4:0-ra kell nyernünk akkor nagyon nehéz lesz. Játszani kell a játékunkat, s meglátjuk mi sül ki belőle."

- elemeztea helyzetet Lewandowski.

Szinte már csodával határos módon, a bajnokságban kikapott a PSG 2:1 arányban a Strassburg ellenében, de ez nem jelenti azt, hogy a keddi mérkőzés sétagalopp lesz.

Coman nem tekinti személyes dolognak a holnapi meccset:

"Ez nem személyes ügy a Párizs ellen. Európának üzenni akarunk, hogy a Bayern még itt van, és meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. Ha veszítünk, az teljesen normális, ha hibázunk az is. Nem szabad rosszra gondolni. Egyértelmű, hogy revansot akarunk venni a Párizson, de nem személyes ügyből. Egyszerűen meg akarjuk mutatni, hogy itt vagyunk"

-értékelt Coman.

Az is biztos, hogy ez egy olyan mérkőzés lesz, ami megmutatja, hol is tart a Bayern, illetve kiderül, hogy mennyire is van esélye...

"Természetesen nyerni akarunk, jó focit akarunk mutatni. Sokáig el akarunk jutni. Teljesen mindegy, hogy milyen jó csapat ellen játszunk, akkor is nyerni akarunk."

- fejezte be interjúját Lewandowski.

Forrás: https://fcbayern.com/en/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/45623/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Játékosaink,kingsley coman,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?